Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κι άλλες ομάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ασάντ

Συρίας άνδρες τα πόδια παρελθόν μια αφίσα που φέρει ένα πορτρέτο του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ στην πρωτεύουσα Δαμασκό, στις 27 Φεβρουαρίου 2016, ως η πρώτη μεγάλη κατάπαυσης του πυρός του πολέμου των πέντε ετών παίρνει τη λαβή και μια διεθνή ομάδα εργασίας ετοιμάζεται να αρχίσει την παρακολούθηση το ορόσημο εκεχειρία


Περίπου 600 άτομα που είχαν τον έλεγχο της Ruheiba (επαρχία της Δαμασκού) συμφώνησαν στη κατάπαυση του πυρός,δήλωσε ο Ρώσος   εκπρόσωπος του Κέντρου  Συμφιλίωσης Γιούρι Zraeyev τη Δευτέρα.



«Μαζί με τους φίλους μας από το Υπουργείο Συμφιλίωσης, οι ομοσπονδιακές αρχές που εκπροσωπούνταν από τον υποδιοικητή, καθώς και με το [ρωσικό] Κέντρο για τη Συμφιλίωση στη Συριακή Αραβική Δημοκρατία ήμασταν σε θέση να υπογράψουμε τα έγγραφα με τους εκπροσώπους των ένοπλων σχηματισμών. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη και συνεχίστηκε  πολύ δύσκολα. Αλλά υπάρχει ένα θετικό σε αυτό την ίδια στιγμή καθώς μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία μεταξύ των διαφόρων πλευρών, "δήλωσε ο Zrayev στους δημοσιογράφους.
Είπε ότι η συμφωνία εγγυάται την κατάπαυση του πυρός στην περιοχή της Ruheiba και θα βοηθήσει στην επέκταση του καθεστώτος  της  κατάπαυσης του πυρός στις γειτονικές πόλεις.


Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20160425/1038544239/syria-ceasefire-russia-damascus.html#ixzz46ovqHNkP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...