Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Εξάρτηση

Αποτέλεσμα εικόνας για internet

Πάντως είναι γεγονός.Όταν κόβεται το ίντερνετ είναι σαν να με βάζουν σε κλουβί.Όλη την ώρα τρώγομαι με τα ρούχα μου.Υπάρχει θα έλεγα ένα κάποιος εθισμός με το σερφάρισμα.Ίσως και με το ρεύμα.Ναι,τι να κάνεις,στο παιχνίδι είναι κι αυτό.

3 σχόλια:

  1. Είναι συνήθεια περισσότερο παρά εθισμός θα έλεγα. Καλό είναι να σπάει καμιά φορά. Οταν αποφάσισα να βγάλω για πάντα την τηλεόραση απο το σπίτι πριν κάμποσα χρόνια για μια βδομάδα ήμουν σχεδόν σαν χαμένος. Μετά αναρωτιόμουν γιατί δεν το είχα κάνει πολύ νωρίτερα, αισθανόμουν σαν καινούργιος. Το ιντερνετ απο την άλλη δεν έχει την παθητικότητα του χαζοκουτιού, είναι υπερ-πηγή πληροφοριών και επικοινωνία. Τώρα λέω αν κοπεί τελείως κι αυτό για όποιο λόγο μετά απο καμιά βδομάδα θα συνέλθουμε απο το σοκ και έχει ο θεός.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,άλλο ένα τέτοιο σχόλιο και θα σε βάλω στη λίστα των οχτρών μου!Άκου να κοπεί το ίντερνετ...

      Διαγραφή
  2. Στοιχηματίζω πάντως ότι κοντέυει ο καιρός που θα μας επιβάλλουν να είμαστε συνδεδεμένοι 24/7 κι αν για όποιο λόγο βρεθούμε εκτός θα τρώμε πρόστιμο για αρχή και μετά θα μας διπλοτσεκάρουν ακόμα κι αν η αποσύνδεση δεν οφείλεται σε δική μας ενέργεια.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...