Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Καμίνι



Πολύς λόγος γίνεται για ομοφοβίες,γκέι,δικαιώματα κλπ.Από διάφορες πλευρές .Από κόμματα που προσβλέπουν σε εκλογικά οφέλη,από ανθρώπους που έχουν μια άποψη για την ηθική ,από την Εκκλησία,από φορείς,καλλιτέχνες,δημοσιογράφους και γενικά από όλους.Όπως το βλέπω εγώ τα πράγματα είναι απλά και δε χρειάζονται άγχη.Η εποχή μας είναι γκέι.Τους υποστηρίζουν οι περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου,τα κόμματα,το Χόλιγουντ,οι επαναστάτες-ακτιβιστές,ακόμα και εξωγήινοι.Πρωτοφανής σύμπνοια άσχετων μεταξύ τους και ισχυρών ομάδων.Κατά καιρούς έχουμε δει να επικρατούν διάφορα ρεύματα και μετά να υποχωρούν.Ή να γίνονται πιο ήπια.Ούτε υστερίες χρειάζονται ούτε τίποτα.Ο καθένας έχει τα πιστεύω του  και αυτά αναμετρώνται στην αρένα του χρόνου.Η Εκκλησία έχει πάγια θέση,για παράδειγμα.Θα μείνει σταθερή και αν καταφέρει να μην υποπέσει σε υστερίες κάποια στιγμή θα ακουστεί πιο έντονα.Όπως και να έχει,με νόμους δεν λύνονται αυτά τα πράγματα.Όσο κι αν ο άνθρωπος νομίζει πως έτσι θα υπερνικήσει και το Θεό και τη φύση.

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο βέβαια το ότι ξαφνικά η εποχή μας είναι γκέι όπως λες ή καλύτερα έγινε γκέι, όπως τυχαία δεν είναι και άλλα κοινωνικά φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια βγήκαν μπροστά, πάντα υπήρχαν αυτές οι αποκλίσεις εννοείται αλλά δεν διαφημίζονταν τόσο ακραία, αυτή είναι η διαφορά γι αυτό και όλη αυτή η ταραχή.
    Η υστερίες οι κατάρες και τα τοιαύτα έτσι κι αλλιώς δείχνουν τουλάχιστον αδυναμία ούτε φέρνουν αποτέλεσμα ή μάλλον φέρνουν το αντίθετο συνήθως. Υπάχρουν τρόποι και τρόποι αν θες να προστατέψεις να αμυνθείς ή και να διεκδικήσεις, ανάλογα.

    Ο κόσμος αλλάζει τάχιστα ότι και να κάνουμε, μόνο το ιντερνετ για παράδειγμα έφερε τα πάνω κάτω στον πλανήτη κι απότομα μάλιστα.
    Η ηθική πάλι δεν είναι μια σταθερά στον χρόνο, ποτέ δεν ήταν ούτε ήταν πάντα αποδεκτή από όλους.

    Τώρα το που θα πάμε που θα βρεθούμε και τι θα γίνει ο θεός ξέρει. Ας είμαστε όσο μπορούμε συντονισμένοι σ'Αυτόν κι ότι είναι να γίνει θα γίνει.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ηθική του κόσμου είναι ένα κύμα.Ίδια παραμένει, απλά μια αποτραβιέται και μια ορμά.Μια χαλαρώνει και μια αγριεύει.

      Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο Θεός

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ, πως με νόμους δεν λύνονται αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που (θέλουν να)έχουν τα κουμάντα διαφωνούν και με τους δυο μας .Δεν ξέρω αν λύνονται γενικότερα και ποια είναι η λύση

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...