Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συνομωσία

Αποτέλεσμα εικόνας για κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός έχει μεγάλη μεταδοτικότητα και μικρή θνησιμότητα.Σαν να λέμε,αν θες να ξεφορτωθείς ανθρώπους χρόνια ασθενείς,ηλικιωμένους κλπ που δεν "προσφέρουν" στην οικονομία και θέλουν περίθαλψη,αμολάς έναν τέτοιο ιό σε μια πολυσύχναστη πόλη μια τεράστιας χώρας-να,σαν την Κίνα ας πούμε-και αφήνεις να γίνει το ξεκαθάρισμα.Είδατε,το έχω κι εγώ με τις συνωμοσίες !

2 σχόλια:

  1. Χα!χα! Ωραιος Παπα-Κωστα! Βασικα λογω της πλανεμενης προτεσταντικης αντιληψης ο ανθρωπος ειναι χρησιμος στο κοινωνικο συνολο εφωσον εργαζεται και δουλευει! Εαν διναν στην ιατρικη το μεγιστο των δυνατοτητων να προαγει περισσοτερο το προσδοκιμο επιβιωσης τοτε θα υπηρχε προβλημα με τις συνταξιοδοτησεις δεδομενου οτι το ταμειον ειναι μειον! Προσωπικα τους κινεζους δε τους φοβαμαι για την αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων γιατι στο οπλοστασιο της ιατρικης τους κρατανε τα φαρμακα της κινεζικης ιατρικης που την σεβονται πολυ σε αντιθεση με τους δικους μας τους δυτικους γιατρους εδω στην Ελλαδα που τα ελεγαν πρωτιστως μαντζουνια και γιατροσοφια! Φανταζομαι οτι οι Κινεζοι δεν πρεπει να εχουν πολυ αγχος γενικα! Αλλιωτικα πως κανουν τοσα παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αυξήσουν τα όρια συνταξιοδότησης !

      Οι Κινέζοι πάντα τα καταφέρνουν γενικώς

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...