Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Βρυκολάκιασμα !

Αποτέλεσμα εικόνας για vampire

Ποτέ δεν ξεπέρασα την ταινία "Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα".Είναι η ταινία με την οποία ξεκίνησε ο εκφυλισμός του μύθου του βρυκόλακα.Δε λέω,τόσο στο "Νοσφεράτου"(και στα δύο έργα" όσο και στο Δράκουλα του Κόπολα,ο απέθαντος είχε μια τραγική διάσταση αλλά αυτή βρισκόταν σε σωστή αναλογία με τον απόλυτο τρόμο που έφερε αυτή η φιγούρα.Από τη "Συνέντευξη..." και μετά, οι βρυκόλακες άρχισαν να μοιάζουν όλο και περισσότερο με ερωτευμένους αρλεκίνους που έπιναν ,αναγκαστικά, και αίμα ανθρώπων πού και πού.Αποκορύφωμα η μέγιστη βλακεία Twilight και τα ερωτοχτυπημένα έφηβα βαμπίρ.Υπήρξε και μια σειρά που την έσωζε όμως η παρουσία της νεαρής Βουλγαροαμερικανίδας ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε.Δε θυμάμαι τον τίτλο της σειράς αλλά θυμάμαι πως έβγαλε και κάποια spin-offs.Τέλος πάντων.Φέρτε τους κανονικούς βρυκόλακες πίσω και σταματήστε της βλακείες.

3 σχόλια:

  1. Μήπως είδες την μικρή σειρά του BBC Dracula; Δεν έχω δει πιο ανατρεπτικό τέλος σε ιστορία με βρυκόλακα λέμε. Ενώ η ροή είναι αρκετά καλή με ωραία ατμόσφαιρα κλπ όταν είδα το τέλος έμεινα κάγκελο ειλικρινά.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Στην ταινια συνεντευξη με εναν βρυκολακα περνιουνται πολυ παραξενα μυνηματα! Εχω την εντυπωση οτι οι βρυκολακες της ταινιας πρεπει να ειναι ντιντηδες οπως θα ελεγε και ο Φατσεας! Χα!Χα!χα!

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...