Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Οικολογία

Γαλλία: Μια γάτα υποψήφια στις δημοτικές εκλογές - Media

Βλέποντας τις κινήσεις όσων ανησυχούν για το περιβάλλον θλίβομαι.Φιγούρες όπως το κοριτσάκι από τη Σουηδία,χαβαλέδες κάθε Παρασκευή έξω από τη βουλή εδώ στην Αθήνα αλλά και αλλού,τώρα στη Γαλλία η υποψηφιότητα γάτας για τη δημαρχία για την προώθηση της προστασίας των ζώων(ξέρω ένα νησί βέβαια,στο οποίο οι υποψήφιοι τις προηγούμενες εκλογές ήταν χειρότεροι από τη γάτα) και άλλα τέτοια καταλαβαίνω πως την πιο σοβαρή ίσως υπόθεση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης την έχουν αναλάβει ελάχιστα σοβαροί άνθρωποι.Έτσι η προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχίσει να ενδιαφέρει πολύ κόσμο αλλά λίγοι θα εμπλακούν σοβαρά.Θα κάνουν παιχνίδι "πράσινες" πολυεθνικές και κυβερνητικοί παράγοντες και άλλοι χαραμοφάηδες.Παράλληλα,πραγματικοί αγωνιστές που δολοφονούνται κάθε τρεις και λίγο στην Αφρική,την Ασία και τη Λ.Αμερική αγνοούνται εντελώς.Αυτά τα όμορφα.

4 σχόλια:

  1. Αυτούς που σκοτώνονται σε Αφρική Ασία κλπ τους θεωρούν κατώτερους απο τα ζώα είναι προφανές. Άλλωστε αυτοί οι ίδιοι "προοδευτικοί" και "πολιτισμένοι" πριν κάποια χρόνια κι όχι τόσα πολλά τελικά, μπούκαραν στις χώρες αυτές και έκαναν πλιάτσικο αφού κατέσφαξαν βίασαν και εξόντωσαν όσους μπόρεσαν.
    Μην έχεις αυταπάτες ότι εμάς μας έχουν για καλύτερους, απλώς έχουν δικά τους παιδιά πλέον εντός των τοιχών και κάνουν την δουλειά απο μέσα πιο εύκολα. η διάβρωση συνεχίζεται..προοδευτικά πάντα. Ακόμα και εντός του κΥνοβουλίου έτσι στα ίσα, δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται πλέον.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάω για οικολόγους ακτιβιστές από αυτές τις ηπείρους,έτσι;Όχι γενικά αυτούς που σκοτώνονται ούτε καταπιάνομαι με το βρώμικο ρόλο των οικολογικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν ομάδες δασοφυλάκων που κακοποιούν ιθαγενείς κλπ κλπ.

      Δε νομίζω πως υπάρχει σχέδιο διάβρωσης.Απλά υπάρχει ένας ημιάξεστος λαός που προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι όλα συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
      Όσο για την διάβρωση μα ναι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχέδιο, αρκεί ένας λαός να έχει μείνει στούρνος, ακαλλιέργητος και άξεστος. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
      Π

      Διαγραφή
    3. Στις μέρες μας απαράδεκτο να μένεις στούρνος...

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...