Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ανώφελο



Όπως και κανένα όφελος δεν αποκόμισα από το πέρασμά μου από τα Κύθηρα.Δεν έγινα σοφότερος,δεν έγινα εξυπνότερος.Γνώρισα ένα κάρο νούμερα,υποκριτές και παλιανθρώπους,κάποιους λίγους καλούς  τύπους και τίποτα άλλο.Και το μόνο που έγινε ήταν να παραιτηθώ από τις όποιες προσπάθειες είχα σκοπό να αναλάβω και να γίνω ένας 40ρης συνταξιούχος.Γιατί αυτό είμαι στην πραγματικότητα.Κι ας προσπαθώ να το κρύψω και από τον εαυτό μου.Οπότε συνδυάζοντας τις δυο αναρτήσεις,αυτή και τη προηγούμενη,οι ατυχίες και οι δυσάρεστες καταστάσεις απλά σου αφαιρούν την ενέργεια και την όποια δημιουργικότητα.Αν λοιπόν κάποιος που διαβάζει αυτές τις αράδες αισθάνεται έτσι,να ξέρει πως ούτε μόνος του είναι ούτε κάτι πάει στραβά μόνο με εκείνον ούτε είναι στην πραγματικότητα κακό αυτό που συμβαίνει.Αυτός είναι ο κόσμος και έτσι λειτουργεί.Αποδεχόμαστε την κατάσταση και κοιτάμε πως να κινηθούμε με τα υπάρχοντα δεδομένα.

2 σχόλια:

  1. "Αποδεχόμαστε την κατάσταση και κοιτάμε πως να κινηθούμε με τα υπάρχοντα δεδομένα."

    ...και να θέλαμε οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, για την ακρίβεια η μια παραπάνω που έγραψες.
    Παρόλα αυτά όπως σημείωσα και στην προηγούμενη ανάρτηση σου, θεωρώ επιτυχία που ακόμα οδεύουμε, περπατάμε, κάτι είναι κι αυτό δεν είναι; Το τι μένει μετά ο καθένας για τον εαυτό του το αξιολογεί ανάλογα. Γνωρίζω αρκετούς που δεν τα κατάφεραν άρα δεν πρόλαβαν να έχουν την παραπάνω επιλογή.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...