Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Εποχές



 Με την πανδημία αναδύθηκε παγκοσμίως μια άνευ προηγουμένου ηλιθιότητα. Υπήρχε και πριν, αλλά με τις συνθήκες αυτές και την πολιτικοποίηση και θρησκευτικοποίηση πολλές φορές του φαινομένου αυτού, υπήρξε ενίσχυση της ανοησίας. όχι μόνο ήρθε σε πρώτο πλάνο αλλά ενισχύθηκε, κέρδισε και κάμποσους οπαδούς ενώ μεταλλάχθηκε κιόλας. Σαν τον ιό. Συνδυάστηκε με θεωρίες για τους Εβραίους(πάντα), την τεχνολογία, την υποταγή, τους ομοφυλόφιλους, την πολυπολιτισμικότητα και άλλα όμορφα και προέκυψε έτσι ένα νέο ισχυρό τερατάκι, το οποίο τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και αναμένεται να μεγαλώσει, να ψηλώσει και να δυναμώσει. 

Η εποχή των μύθων πέρασε, η εποχή του ανθρώπου πέρασε, ήρθε η εποχή των τεράτων προφανώς. Ε, ας έρθει λοιπόν. Θα περάσει κι αυτή.

1 σχόλιο:

  1. Η εποχη του ανθρωπου επεστρεψε οταν ο Θεος εγινε ανθρωπος αλλα γιναν ανθρωποι πραγματικοι και φυσιολογικοι μονο οσοι τον ακολουθησαν! Οσον αφορα τους "μυθους" αυτοι εκλογικευτηκαν απο τις παρουσες συνθηκες λογω επαναληψης της Ιστοριας! Στο ξεχασμενο για την ανθρωπινη μνημη παρελθον οι "θεοι" ηταν οσοι ειχαν γνωσεις για να "καθοδηγουν" τους αλλους! Ετσι γινεται και ουσιαστικα σημερα! Σε εκεινο το παρελθον οταν σου εδιναν οι "θεοι" τις γνωσεις το αντιτιμο που πληρωνες ηταν να δουλεψεις για αυτους! Σου εδειχναν πως να οργωνεις τη γη και το αντιτιμο ηταν να δουλευεις για αυτους για ενα κομματι ψωμι! Ετσι και σημερα σου παρεχουν καποιοι "θεοι" γνωσεις στις οποιες επαναπαυεσαι για να εχεις "δεδομενη" την υγεια σου και τη ζωη σου για το αυριο και να εχεις "ασφαλεια" με ενα ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα εφωσον το λεω! Εκεινοι που στα παρεχουν ολα αυτα εχουν εκατομμυρια περισσοτερες υλικες απολαβες! Σε περιπτωση που καποιος εκφερει ενσταση και αντιρρηση στην "αυθεντια" των εν λογω ατομων τοτε χαρακτηριζεται ως διασπορεας θεωριων συνομωσιας και σε περιπτωση που πεσει και στη παγιδα και στοχοποιησει θρησκευτικες ομαδες και πεποιθησεις τοτε τη πατησε διοτι θα θεωρηθει οτι προαγει φαινομενα μισαλλοδοξιας! Να θυμομαστε παντα οτι υπαρχουν οι θιασωτες θεωριων συνομωσιας που θελουν απλα να "ανατρεψουν" την εξουσια καποιων μονο και μονο για να αποκτησουν εκεινοι εξουσια και υπαρχου ανθρωποι οι οποιοι κατονομαζουν ομαδες οχι για να προαγουν φαινομενα μισσαλοδοξιας αλλα για να μην μιμηθουν οι αλλοι οι ανθρωποι τις διαφορες συμπεριφορες μισους! Τετοιος ανθρωπος ηταν ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ο οποιος ανεφερε το μισος των Εβραιων για τους Χριστιανους μονο και μονο για να μη μιμηθουν οι Χριστιανοι τη συμπεριφορα τους! Ωστοσο οπως φαινεται οταν τα λεγομενα σου ειναι πραγματικα ενοχλητικα για καποιους που τους θιγεις πραγματικα τα συμφεροντα τοτε αυτοι οι καποιοι θα στο βουλωσουν το στομα μια και καλη! Αυτοι οι ιδιοι που εκμεταλλευονται τους αλλους προβαλουν εξαλλου μεσω των διαφορων διαφημισεων και εκπομπων στη τηλεοραση ολον αυτο το "ζηλευτο" τροπο ζωης τους ωστε να δημιουργουν υποσεινηδειτα και την επιθυμια στους υποτακτικους τους να τους μιμηθουν οσον αφορα το τροπο ζωης τους ωστε να υπαρχουν στη πορεια του χρονου εκκολαπτομενοι εκμεταλλευτες! Η εποχη των τερατων δε θα περασει εκτος μονο εαν τα τερατα αποφασισουν να μιμηθουν τος κατα φυσιν ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...