Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η σκοτεινή συνωμοσία κατά της αρρενωπότητας

 


Νομίζω πως είναι πια ξεκάθαρο ότι αυτό το κύμα αποκαλύψεων σεξουαλικών παρενοχλήσεων και λοιπών φαινομένων, είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο σκοτεινών φεμινιστικών οργανώσεων και αδελφοτήτων οι οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο την πατροπαράδοτη ελληνική αρρενωπότητα.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως υπάρχει μια σκοτεινή σύμπραξη με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το οποίο έχει αυτόν ακριβώς τον στόχο κι αυτό. Την αρρενωπότητα(αυτό δε ξέρω πως τεκμηριώνεται αλλά είμαι σίγουρος πως σύντομα θα το μάθουμε κι αυτό). Έτσι λοιπόν, σε ένα συνδυασμό βιολογικής και ψυχολογικής καταπίεσης θα υποκύψει ο Έλλην άνδρας παλαιάς κοπής.

Και τέλος πάντων είναι υπερβολικές οι καταγγέλλουσες. Γενικά οι γυναίκες στις μέρες μας είναι υπερβολικές. Μην τους πιάσει κάποιος τα οπίσθια αμέσως να φωνάξουν "παρενόχληση". Σιγά πια κυρία μου! Σας εξέφρασε χειρωνακτικά τον θαυμασμό του ο άνθρωπος.

Ή το άλλο. Μη βάλει κάποιος το χέρι στο παντελόνι του, να γίνει ζήτημα. Δεν υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να του έχει πιάσει το φερμουάρ το ....ξέρετε... και να θέλει να το απελευθερώσει, εντελώς τυχαία την ώρα που μιλάτε; Μάλλον δεν υπάρχει αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο βαρύς αρσενικός θα έβγαζε μια πολύ λεπτή τσιρίδα πόνου. Τέλος πάντων, μπορεί να πονά σιωπηλά.

Εντάξει, ούρησε στο νιπτήρα σας. Κι αυτό να το παρεξηγήσετε. Αντί να σταθείτε με κατανόηση στον συνάνθρωπό σας που προφανώς υποφέρει από συχνοουρία και ακράτεια, εσείς τι κάνετε; Βάζετε μπροστά τη γνωστή φεμινιστική διαστρέβλωση ώστε να στηρίξετε την άθλια προπαγάνδα σας.

Και τέλος πάντων από πού προκύπτει πως το "αν δε μου κάτσεις δε θα ξαναβρείς δουλειά" είναι παρενόχληση ή εξαναγκασμός; Απλή παράθεση των πράξεων, παραλείψεων και συνεπειών είναι. Βεβαίως. Διότι τι κάνει το σύμπαν όταν θέλει κάποιος κάτι πολύ; Συνωμοτεί ώστε να το καταφέρει. Εσύ λοιπόν, νεαρή κυρία μου, που μπαίνεις εμπόδιο σε αυτό που θέλει ο άνδρας, ο πρόστυχος, ο σωστός, ο παραδοσιακός, τι θα πάθεις από τι σύμπαν; Θα σου ακυρώσει τα όνειρα. Ουσιαστικά είναι μια διαφορετική ανάγνωση του Κοέλιο.

Και γιατί το θυμηθήκατε τώρα; Γιατί όχι πριν από 10, 20 χρόνια που ήσασταν νέες στο χώρο, δεν είχατε καλά πατήματα και επικρατούσε το "έλα μωρέ, τα 'θελε και τα ΄παθε"; Λες και τώρα είναι πολύ καλύτερα; Απλώς το λένε κάπως πιο κόσμια αυτό. Γιατί αν μιλούσατε τότε που οι συγκυρίες ήταν αρνητικές, θα είχε κάποια αξία η καταγγελία σας. Άσε που θα σας έτρωγε και η μαρμάγκα. 

Και τέλος πάντων τι θέλετε; Αφού οι υποθέσεις δε θα δικαστούν ποινικά και επομένως δε θα πάρετε κάποια αποζημίωση, τι ζητάτε; Ε; Είναι ξεκάθαρο, να πλήξετε το ελληνικό ανδρισμό. Δεν περιμένατε όμως ένα τέτοιο κείμενο που θα σας ξεμπρόστιαζε, ε;


Αν το παραπάνω κείμενο σας άρεσε, να το πείτε στους φίλους σας. Αν όχι να το πείτε σε μένα, να σας σερβίρω κάτι άλλο. Κάτι σε τραχανά ή χορτόσουπα. Αν πιάσατε τον εαυτό σας έστω και μια στιγμή να σκέφτεται, "βρε λες;", να πάτε να το κοιτάξετε. Ευχαριστώ και με τις υγείες σας.



2 σχόλια:

  1. Θα ζητούσα την άδεια σου να το ποστάρω στο Twitter αλλά ξέρω ότι δεν το πολυσυμπαθείς το συγκεκριμένο μέσο.(Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χρειάζεται άδεια. Κάνε δουλειά σου. Κανένα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...