Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Κρύο και συσκέψεις

 


Δεν υπάρχει τίποτα που να αντιπαθώ περισσότερο από τις δραστηριότητες με το συν- μπροστά. Συσκέψεις, συνδιαλλαγές, συμβούλια, συνεννοήσεις κλπ. Τόσοι άνθρωποι μαζεύονται για να μοιραστούν υποτίθεται σκέψεις και ιδέες και στο τέλος να κάνουν μια τρύπα στο νερό.


Πόσες συσκέψεις έγιναν για την επερχόμενη κακοκαιρία με το άκρως δραματικό όνομα "Μήδεια"; Υπηρεσίες, υπουργοί, σώματα ασφαλείας συσκέφθηκαν επανειλημμένα για να αποφασίσουν πως αν πέσει πολύ χιόνι πρέπει να βγάλουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα στους δρόμους και αν πιάσει πάγος πρέπει να ρίξουν αλάτι. Δηλαδή κάτι που θα μπορούσαν να το δώσουν απλά ως οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες.


Κι όμως, έγιναν συσκέψεις, μπροστά στις κάμερες φυσικά, έγιναν δηλώσεις , ήρθε η κακοκαιρία και όπου ήταν να δημιουργηθεί πρόβλημα δημιουργήθηκε. Γιατί λοιπόν χρειάστηκαν τόσες φανφάρες; Κρυώναμε και μόνοι μας...

2 σχόλια:

  1. "Σύντροφε"!...
    Κάποτε ρώτησαν τη μακαρίτισσα τη Μαλβίνα Κάραλη αν έχει κάνει ομαδικό σεξ και είχε απαντήσει "τίποτε ομαδικό σ' αυτήν τη ζωή, ούτε καν πορεία".
    Το είχα διαβάσει τότε σε κάποιο από τα δεκάδες κωστοπουλικά έντυπα της εποχής και ομολογώ πως είναι από τις ατάκες που καθόρισαν τη ζωή μου (δεν κάνω πλάκα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα κι εγώ, αν και παπάς, είμαι μάλλον υπέρ της ατομικότητας...

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...