Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας, μια σημείωση

 


Καμιά φορά, η ζωή σε δικαιώνει. Ναι, όσο κι αν είμαι αρνητικός τύπος, οφείλω να το παραδεχτώ. Όπως στη περίπτωση του κ. Σπύρου Μπιμπίλα. Κανείς δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά. Και εδώ που τα λέμε χωρίς λόγο. Μόνο και μόνο επειδή είχε τυποποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο ρόλο στη τηλεόραση. Όμως άλλο ο άνθρωπος και άλλο οι ρόλοι, ε; Και να, που βρέθηκε σε μια θέση, αυτή του προέδρου του ΣΕΗ, που κανείς άλλος δεν την πολυήθελε εδώ που τα λέμε, έσκασε στα χέρια του η υπόθεση με τις καταγγελίες και μάθαμε όλοι ότι έχει σπουδάσει νομική και ότι μπορεί να χειριστεί εξαιρετικά πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μπράβο του και μακάρι να εκμεταλλευτεί τη στιγμή ώστε να δώσει ώθηση και στον ΣΕΗ και να καλυτερεύσει τη θέση και να βελτιώσει τις προϋπόθεσεις των νέων και άσημων ηθοποιών.

2 σχόλια:

  1. Πριν δύο μήνες ο Μπιμπίλας ήταν "καρικατούρα" και άλλοι δήθεν σοβαροί συνάδελφοι του ήταν μεγάλοι και τρανοί. Πως τα φέρνει όμως η ζωή μερικές φορές, ε?
    ΥΓ. Ανήκω στη γενιά που μεγάλωσε με την φωνή του στα παιδικά (τέλη 80 - αρχές 90). Χαίρομαι πολύ που τόσα χρόνια μετά διαπρέπει από άλλο, πιο ουσιαστικό πόστο. (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες; Απλά οι άλλοι είχαν αυτοαναγορευτεί μεγάλοι και τρανοί. Ε, κάποια στιγμή ξεχωρίζουν αυτοί που έχουν και μια κάποια αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...