Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Αφού δε ψαρεύουμε, τι άλλο μένει να κάνουμε;

 



- Βέβαια, ο πιο ωραίος τρόπος να διαδηλώσεις την αντίθεσή σου στην αστυνομική βία είναι με βίαια επεισόδια. Ώστε να εμπεδωθεί και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας η ανάγκη για αστυνομική βία.


- Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει να υποστηρίξει τη δημιουργία χάους, με διάφορες αφορμές, ώστε να χαλάσει την εικόνα της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση βολεύεται γιατί και την αντιπολίτευση ταυτίζει με τους μπαχαλάκηδες και ασχολείται ο κόσμος με θέματα άλλα εκτός των αποτυχιών της. Ξεχνάνε και οι δύο πως ο πολύς κόσμος θέλει να ζήσει ήσυχα χωρίς ψυχοπαθείς κουκουλοφόρους και πραιτωριανούς αστυνομικούς στο κεφάλι του. Και που και που αυτός ο κόσμος εκφράζεται.


- Την άσκηση αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει αφήσει στην Ακρίτα και τη Κλέλια Ρένεση. Δεν τον αδικώ τον Τσίπρα. Από τον Πολάκη, τον Φίλη και τον Δρίτσα καλύτερες είναι και οι δύο.


- Η μεγαλύτερη ζημιά που έκανε το ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη χώρα είναι ότι άφησε τη μια θέση του δίπολου εξουσίας.


- Μεγάλο πλήγμα για τη κυβέρνηση τα επεισόδια στη Ν.Σμύρνη. Τη μέρα που ανακοινώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού και το σύστημα δείχνει την ανεπάρκειά του. Με μαύρο δάκρυ κλαίνε στου Μαξίμου φαντάζομαι.


- Η Ελλάδα παραμένει η σκωληκοειδής απόφυση της ΕΕ. Και θα παραμείνει για πολύ καιρό. Γιατί αυτούς που μας μετατρέψανε σε αυτό το πράγμα τους επιβραβεύουμε στις εκλογές, όσοι ψηφίζουμε.


- Ψηφίσαμε Σημίτη μετά τα Ίμια και Οτσαλάν γιατί βάλαμε την ευημερία μας πρώτη, ψηφίσαμε δεύτερη φορά Καραμανλή το κάναμε γιατί νομίσαμε πως ακόμα θα κινηθεί σεμνά και ταπεινά, ψηφίσαμε Παπανδρέου γιατί λεφτά υπάρχουν, Σαμαρά γιατί έκανε σίκουελ το Ζάππειο, Τσίπρα γιατί με ένα νόμο και με νταούλια θα έσκιζε το μνημόνιο, Μητσοτάκη για επιστροφή στην κανονικότητα. Εγώ λέω να προσχωρήσουμε μόνοι μας στην Τουρκία γιατί όπως το πάμε σε λίγο καιρό ούτε αυτοί δε θα μας θέλουν...


- Ότι συνεννοούμαστε καλύτερα με Αίγυπτο , Ισραήλ και Σ.Αραβία απ' ότι με Γερμανία, Ιταλία , Ισπανία δείχνει την επιτυχία του εγχειρήματος της ΕΕ.


- Αν δεν πεθάνουμε από τον κορωνοϊό , θα πεθάνουμε σίγουρα από τη βλακεία μας...


-Έχω ένα όνειρο. Ότι κάποια μέρα όλοι αυτοί που θέλουν να γίνουν σωτήρες μας θα σηκωθούν και θα φύγουν και θα μας αφήσουν να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε έστω κάτι λίγο.

2 σχόλια:

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...