Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Απλές ανοησίες



-Δεν καταλαβαίνω τον αποτροπιασμό όλων αυτών για την καταστροφή της εικόνας της Παναγίας-που τους πήγε ένα λίγο ιδιόρρυθμος κύριος- από ομάδα διαδηλωτών υπέρ των δικαιωμάτων του Κουφοντίνα. Ήταν μια πράξη σύμφωνη με τα πιστεύω και την ιδεολογία τους. Δε βλέπω κάτι που θα μπορούσε να μας κάνει να εκπλαγούμε. Δεν υποστηρίζουν τα δικαιώματα μόνο του Κουφοντίνα αυτοί, υποστηρίζουν και τις πράξεις του. Οπότε φέρονται αναλόγως των πιστεύω τους.


- Να δω αστυνομικούς με σφεντόνες τη Καθαρά Δευτέρα να καταρρίπτουν χαρταετούς και τι στον κόσμο.


- Είναι τόσο απίστευτα επαναλαμβανόμενοι αυτοί οι πολιτικοί και επιστήμονες που βγαίνουν και μιλάνε για τα επεισόδια, την πορεία του κορωνοϊού, τις πολιτικές εξελίξεις και τα ελληνοτουρκικά που εγώ το γυρνάω και βλέπω τις δραματικές εξελίξεις στο masterchef και το survivor. Κι ας μην παρακολουθώ τα ίδια τα παιχνίδια...


- Εντάξει, ο Τσίπρας είπε ότι αποδέχεται το υγειονομικό ρίσκο των διαδηλώσεων. Σάμπως θα κολλήσει αυτός; Οι άλλοι που κατεβαίνουν; Οι οποίοι είναι οι ίδιοι που έσκουζαν για την επικινδυνότητα των ανοικτών εκκλησιών να ξαναματαθυμήσω.


- Αυτό με την πολιτική ορθότητα θα ήταν διασκεδαστικό αν δεν ήταν τόσο πολύ επικίνδυνο.


- H έκτη ημέρα της Δημιουργίας αποτελεί απόδειξη ότι ο Θεός δεν είναι αλάνθαστος. Αυτό και το ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν πήρε ποτέ του ευρωπαϊκό.


- Ό,τι είναι οι νότες για τη μουσική είναι οι ηλίθιοι για τα κόμματα. Απαραίτητοι.


- Επιστήμονας είναι αυτός που ένα λουλούδι δεν θα το θαυμάσει για τα χρώματα και τα αρώματά του αλλά θα το ξεριζώσει, θα το τεμαχίσει και θα το καταστρέψει για να το αναλύσει. Θρησκόληπτος είναι αυτός που θα αισθανθεί τύψεις που θαυμάζει την ομορφιά του λουλουδιού θεωρώντας πως έκανε αμαρτία που το θαύμασε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...