Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ορθόδοξη θεία λειτουργία και φωτισμός δέντρου στην Quneitra

Κούνιτρα, SANA - Χριστουγεννιάτικη λειτουργία τελέστηκε και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην πόλη Κουνίτρα, με τη συμμετοχή επίσημων, θρησκευτικών και δημόσιων προσώπων από τη Δαμασκό, τα περίχωρα της Δαμασκού και την επαρχία Κουνίτρα.

Ο Επίσκοπος της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Δαμασκού  Μούσα αλ Χουρί, δήλωσε ότι η λειτουργία διεξήχθη για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, η πρώτη τέτοια λειτουργία από το 1974 μετά την απελευθέρωση της Κουνίτρα, η οποία καταστράφηκε από την ισραηλινή κατοχή.
Ο βουλευτής Janseit Qazan επιβεβαίωσε ότι η αποφασιστικότητα των Συρίων, ιδιαίτερα των πολιτών  της Quneitra, να φέρουν την ζωή πίσω στην πόλη με τη διεξαγωγή θρησκευτικών και πολιτικών δραστηριοτήτων επιβεβαιώνει την επιθυμία τους να απελευθερώσουν το κατεχόμενο Συριακό Γκολάν ως εθνική προτεραιότητα.
Shaza / Hazem Sabbagh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γρηγορείτε

  Να είστε σε επιφυλακή, μας λέει ο Χριστός στην παραβολή των δέκα παρθένων, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. Να έχετε έτ...