Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Δαμασκό, ύψους 30 μέτρων, φωτίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Abbasiyyin

Δαμασκός, SANA - Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Δαμασκό, ύψους 30 μέτρων, φωτίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αμπασιγίν, ως μέρος μιας γιορτής που διοργανώθηκε από το Σχέδιο Δράσης για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η γιορτή συμπεριλάμβανε μια  Χριστουγεννιάτικη που ξεκίνησε από την πλατεία Bab Touma, πέρασε από τη γειτονιά al-Qasa'a και κατέληξε στην πλατεία Abbasiyyin, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από το συγκρότημα προσκόπων του Έργου Δράσης και δώρα μοιράστηκαν σε παιδιά και περαστικούς από εθελοντές ντυμένους Αγιοι Βασίληδες.
Η διευθύντρια του Προγράμματος Δράσης, Rein al-Maila, είπε στο SANA ότι η εκδήλωση επιδιώκει να αναβιώσει τις γιορτές της Συρίας μετά την ήττα της τρομοκρατίας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ευτυχίας, πέρα ​​από την αποστολή ενός μηνύματος στον κόσμο πως η Συρία ανακάμπτει και η ευτυχία και η χαρά θα επιστρέψουν σε αυτή.
Σημείωσε ότι η απόφαση να διεξαχθεί η εκδήλωση στην πλατεία Abbasiyyin έγινε επειδή ήταν μία από τις περιοχές που ήταν περισσότερο στοχευμένες από τρομοκρατικές επιθέσεις και τώρα είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα χρώματα και διακοσμήσεις χάρη στις θυσίες του Συριακού Αραβικού Στρατού.
Το Σχέδιο Δράσης είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά προγράμματα, μεταξύ των οποίων και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ομάδα εθελοντών, υποστήριξη νέων και το πρόγραμμα ευτυχίας που διοργανώνει εκδηλώσεις σε ειδικές περιπτώσεις.
Hazem Sabbagh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γρηγορείτε

  Να είστε σε επιφυλακή, μας λέει ο Χριστός στην παραβολή των δέκα παρθένων, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. Να έχετε έτ...