Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Στους αρχηγούς των χριστιανικών ομολογιών ευχήθηκε ο Σύριος υπουργός Azzam

Δαμασκός, SANA - Μετά από εντολή του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο υπουργός του Προεδρικού Υποθέσεων Mansour Azzam μετέφερε στους αρχηγούς των χριστιανικών δογμάτων στη Συρία χαιρετισμούς από την Αυτού Εξοχότητα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, ευχόμενός τους υγεία και ευτυχία.

Ο υπουργός Azzam συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιωάννη Χ Yazigi, Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής, τον Πατριάρχης Μαρ Ιγνάτιο Aphrem ΙΙ, Συριακό Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής, και τον  Πατριάρχη Γιούσεφ Absi, Ελληνο Μελχίτη Καθολικό Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής.
Ο Azzam επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ηλία Tabbi στη συριακή Καθολική Αρχιεπισκοπή, τον Αρχιεπίσκοπο Jospeh Αρναούτη στην Αρμενική Καθολική Αρχιεπισκοπή, τον Αιδ.. Μπούτρος Zaour  πάστορα της Εθνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, τον Αρχιεπίσκοπο Samir Nassar στη Μαρωνίτικη Αρχιεπισκοπή, τον πατέρα Bahjat Qarqsh στο Λατινικό μοναστήρι στη Δαμασκό , και τον πατέρα Malek Malous στην Εκκλησία των Χαλδαίων στη Δαμασκό.

Hazem Sabbagh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γρηγορείτε

  Να είστε σε επιφυλακή, μας λέει ο Χριστός στην παραβολή των δέκα παρθένων, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. Να έχετε έτ...