Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Μητροπολίτης Chkondidi Πέτρε:Το Πατριαρχείο Γεωργίας θα υποστηρίξει σίγουρα όλες τις σωστές αποφάσεις και το δίκαιο αίτημα του λαού της Ουκρανίας



interpressnews

Η εκκλησία θα υποστηρίξει σίγουρα όλες τις σωστές αποφάσεις και τη δίκαιη απαίτηση του λαού της Ουκρανίας - δήλωσε ο Μητροπολίτης Πέτρε Τσαάβα του Chkondidi  σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση της Ιεράς Συνόδου την Πέμπτη, σχολιάζοντας το ζήτημα της αυτοκεφαλίας της ουκρανικής εκκλησίας.

"Θα περιμένουμε για μελλοντικές εξελίξεις, μια τελική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνάντηση της Ιεράς Συνόδου, η οποία θα υποστηρίξει σίγουρα όλες τις σωστές αποφάσεις και το δίκαιο αίτημα του λαού της Ουκρανίας. , "δήλωσε ο Μητροπολίτης Petre.



interpressnews

Ο Πατριάρχης απέφυγε να συζητήσει την υπόθεση «κυανίου » στη συνάντηση της Ιεράς Συνόδου, δήλωσε ο Μητροπολίτης Πέτρε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση της Συνόδου της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

"Δυστυχώς, ο Πατριάρχης της Γεωργίας απέφυγε να συζητήσει το ζήτημα αυτό σχετικά με το κυάνιο. Είναι πολύ απογοητευτικό. Νομίζω ότι αυτή η θέση είναι λανθασμένη και παράλογη ", δήλωσε ο Μητροπολίτης Chkondidi  Πέτρε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γρηγορείτε

  Να είστε σε επιφυλακή, μας λέει ο Χριστός στην παραβολή των δέκα παρθένων, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. Να έχετε έτ...