Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη-έκπληξη σε Εκκλησία έκανε ο Μπασάρ Ασάντ

Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ (R) και η σύζυγός του Asma al-Assad (3ος-R) παρευρεθεί σε παρουσίαση χορωδιακών Χριστούγεννα στο Lady της Δαμασκού Καθολικής Εκκλησίας στην πρωτεύουσα της Συρίας, στις 18 Δεκεμβρίου, 2015. © HO
Μια χριστουγεννιάτικη χορωδία είχε έναν επισκέπτη έκπληξη κατά τη διάρκεια της νύχτας αφού ο Μπασάρ Άσαντ έκανε την εμφάνισή του σε μια εκκλησία στην πρωτεύουσα της Συρίας Δαμασκό, όπου  γίνονταν οι πρόβες.
Ο Σύρος πρόεδρος και η σύζυγός του, Άσμα, επισκέφθηκε την Εκκλησία  Notre Dame de Damas , ένα αρχαίο καθεδρικό ναό που βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα από την υπό τις  επαναστατικές δυνάμεις  γειτονιά του Jobar στο ανατολικό προάστιο της Δαμασκού,Ghouta.
Ο Άσαντ και η σύζυγός του, συνομίλησε με τους άνδρες και τις γυναίκες της "Χορωδίας της Χαράς", που έκανα πρόβα πριν από την παράσταση την παραμονή των Χριστουγέννων, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο.
Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ (CL) και η σύζυγός του Asma al-Assad (CR) ποζάρουν για μια φωτογραφία με μια συριακή άνδρα που παρευρίσκονται στην παρουσίαση χορωδιακών Χριστούγεννα στο Lady της Δαμασκού Καθολικής Εκκλησίας στην πρωτεύουσα της Συρίας, στις 18 Δεκεμβρίου, 2015. © HO
Το ζευγάρι ήταν  χαμογελαστό και ποζάρε για φωτογραφίες με την ομάδα και επίσης άκουσε το ρεσιτάλ των Χριστουγεννιάτικων ποιημάτων στην εκκλησία, η οποία επλήγη από πυρά όλμων την Παρασκευή.

Η επίσκεψη συνέπεσε με την έγκριση του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ζητούσε την Παρασκευή κατάπαυση του πυρός και την πολιτική διευθέτηση στη Συρία, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα. Το ψήφισμα δεν ανέφερε το Σύριο ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...