Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Η επιμονή του(και το όπλο του)έσωσε τον "εγκεφαλικά νεκρό" γιο του



Η οικογένεια Pickering από το Τέξας γιορτάζει ένα θαύμα αυτά τα Χριστούγεννα, το οποίο παρά λίγο να μη συμβεί.Με τους γιατρούς έτοιμους να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης ζωής που διατηρούσε το γιο του George Pickering ζωντανό, ένας απελπισμένος και  ένοπλος George παρενέβη, αποφασισμένος ότι ο γιος του θα ζήσει.
Αυτή η χρονιά ήταν μια χρονιά  γεμάτη συγκινήσεις  για τον George Pickering ΙΙ και το γιο του George Pickering ΙΙΙ. Ο George o νεώτερος έχει  πλήρως ανακάμψει από το κώμα στο οποίο είχε πέσει. Με τους γιατρούς να θέλουν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης  ζωής , ο σωτήρας του αποδείχθηκε ότι είναι ο ίδιος ο πατέρας του.
Αφού άκουσε ότι οι γιατροί είχαν χάσει κάθε ελπίδα, ένας μεθυσμένος και ένοπλος George ο πρεσβύτερος βάδισε προς το Τόμπολ Regional Medical Center στο Χιούστον του Τέξας, αποφασισμένος  να σιγουρέψει ότι ο γιος του θα  είχε περισσότερο χρόνο για  ανακάμψει, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα πήγαινε στη φυλακή.
Ο ίδιος ο George ο πρεσβύτερος κλείστηκε μέσα με τον 27χρονο γιο του, αφού  κατάφερε να κρατήσει μακριά την αστυνομία, πριν συμβεί κάτι εκπληκτικό.
© RT
"Προς το τέλος της αντιπαράθεσης, η οποία κράτησε περίπου τρεις ώρες, ένιωσε ο γιος του να του σφίγγει το χέρι του",είπε η δικηγόρος της οικογένειας Φοίβη Σμιθ στο RT. 
"Εκείνη την ώρα, η ομάδα SWAT είχαν ήδη ανοίξει την πόρτα για το δωμάτιο της εντατικής και είχε παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά παραδόθηκε γνωρίζοντας ο γιος του είχε έσφιξε το χέρι του", πρόσθεσε.
O George ο νεώτερος είχε πέσει σε κώμα μετά από εγκεφαλικό, τον Ιανουάριο. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει τον εγκέφαλο νεκρό, ενώ η πρώην σύζυγος του George Β 'και ο άλλος γιος του πήραν την απόφαση να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης  ζωής.
Ωστόσο, υπήρχε ένα πρόσωπο που δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει την ελπίδα.
"Η ομάδα SWAT είχε τους δικούς της γιατρούς και όταν μπήκαν μέσα στην εντατική, είδαν ότι ο γιος του πελάτη μου δεν ήταν εγκεφαλικά νεκρός, επειδή είχε κάνει επαφή με τα μάτια, ακολουθούσε τις εντολές τους και ήταν εντελώς έκπληκτοι με αυτό," πρόσθεσε η Σμιθ . 
Η δικηγόρος της οικογένειας Pickerings »εξήρε επίσης το θάρρος και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο George Sr. 
"Το εκπληκτικό  ήταν ότι ο πελάτης μου είχε δίκιο και ότι ο γιος του επιβίωσε. Αν τον δεις τώρα, είναι μια απεικόνιση της υγείας. Δεν νομίζω ότι θα είχε επιβιώσει,  αν  ο πατέρας του δεν  επιβράδυνε τη διαδικασία. "
Με το που ένιωσε σημάδια ζωής από το γιο του, ο George o πρεσβύτερος παραδόθηκε ειρηνικά  στην αστυνομία. Στη συνέχεια, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών ». Αφέθηκε το Δεκέμβριο, ακριβώς στην ώρα για να περάσει  τα Χριστούγεννα με το γιο του.
«Παραβιάστηκε  ένας νόμος , αλλά παραβιάστηκε για τον σωστό λόγο. Είμαι εδώ τώρα εξαιτίας του.Ήταν η αγάπη, ήταν η αγάπη, «είπε ο George ΙΙΙ στο KPRC.
"Το σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανός και καλά, ο πατέρας μου είναι στο σπίτι και είμαστε και πάλι μαζί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...