Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Θανάσιμη πολυτέλεια




Το ελικόπτερο το είχε αγοράσει ο Kobe επειδή δεν άντεχε το μποτιλιάρισμα.Είχε τη δυνατότητα και καλά έκανε.Αν σκεφτούμε όμως και πόσα άλλα τέτοιου είδους ατυχήματα έχουν γίνει με ιδιωτικά ελικόπτερα,βλέπουμε πως η πολυτέλεια γίνεται ώρες ώρες εκτός από μάταιη γίνεται και θανάσιμη.

5 σχόλια:

  1. Προφανώς ο υπερβολικός πλούτος σου δίνει μια αίσθηση παντοδυναμίας και εκεί την πατάς. Μάλλον ο μακαρίτης δεν πήρε στα σοβαρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την πάτησε όπως ο Κέννεντυ τζούνιορ. Χρήση και όχι κατάχρηση, λοιπόν.
    Και μ' αυτά θυμήθηκα την πτώση του Σινούκ με τον Μακαριστό Αλεξανδρείας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,κι εγώ αυτό θυμήθηκα.Διαφορετικές καταστάσεις βέβαια.Το ελικόπτερο αν πέσει δε σώζεται κανείς.Πολύ σπάνια.

      Διαγραφή
  2. Αν είναι να έρθει η ώρα σου και σε κλουβί να είσαι δεν νομίζω ότι θα σε σώσει τίποτα, είτε χρυσό είτε τσίγκινο. Δεν μου πέφτει λόγος για κανέναν και να τα χαίρονται στο φουλ οι άνθρωποι αλλά το θέμα της πολυτέλειας σε υπερτατο βαθμό μου βγάζει μια τεράστια θλίψη.
    Δεν λέω για τον εκλειπόντα ούτε με αφορά ξαναλέω πως ζει ο καθένας, ο θεός να αναπαύσει αυτόν και τους υπόλοιπους που έφυγαν μαζί του.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πας γυρεύοντας παπα Κώστα, λογικά πάντα άντε μια δυο άντε τρεις να την γλυτώσεις. Αλλά και πάλι δεν είναι απολύτως σίγουρο τίποτα. Ο άλλος επέζησε απο καταστάσεις που και να θες δεν γίνεται με τίποτα, μαθηματικά δηλαδή δεν παίζει τέτοια πιθανότητα, κι όμως δεν έφυγε απο αυτές. Κάτι ασήμαντο μετά του πήρε την ζωή απρόβλεπτα.
    Βέβαια λίγες περιπτώσεις αυτές αλλά υπάρχουν. Θέλω να πω ότι άλλος τα καθορίζει αυτά και μεις απλά σχεδιάζουμε, προσέχουμε ή δεν προσέχουμε. Το να προκαλείς και τον χάρο σίγουρα δεν έιναι ότι καλύτερο.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γρηγορείτε

  Να είστε σε επιφυλακή, μας λέει ο Χριστός στην παραβολή των δέκα παρθένων, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. Να έχετε έτ...