Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Καμήλα-Τραίνο σημειώσατε 1



https://sputniknews.gr/videoclub/202001125901641-peismatara-kamila-mpike-stis-rages-kai-den-elege-na-fygei-dyo-ores-kathysterise-to-treno-binteo/

Οι καμήλες μπορεί να αποδειχθούν πολύ πεισματάρικα ζώα. Απόδειξη για το παραπάνω αποτελεί και το βίντεο που ακολουθεί με μια καμήλα να έχει μπει στις γραμμές του τρένου στη γραμμή που συνδέει Τη Τασκένδη με τη Μόσχα και να μη λέει να φύγει.

Συγκεκριμένα οι μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας είδαν με έκπληξη μια καμήλα να τρέχει στις σιδηροδρομικές γραμμές στην ίδια κατεύθυνση με το τρένο και να μην φεύγει, παρά τα συνεχή κορναρίσματα.

Η καμήλα είχε κουραστεί και ήταν έτοιμη να ξαπλώσει στις ράγες
Σύμφωνα με τους μηχανοδηγούς, η καμήλα έπιασε ταχύτητα 22 χλμ/ώρα, προτού μειώσει στα 13 χλμ/ώρα


«Είναι ήδη κουρασμένη, φοβάμαι ότι σύντομα θα κουραστεί και θα ξαπλώσει στις ράγες και θα μείνει εκεί», ακούγεται ένας άντρας να λέει στο βίντεο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εξαιτίας του παράξενου αυτού συμβάντος, το τρένο σημείωσε 2 ώρες καθυστέρηση.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, όπως ήταν φυσικό έγινε viral, με αρκετούς από τους χρήστες που το παρακολούθησαν να συμφωνούν με την άποψη ότι η καμήλα είχε αποφασίσει να μεταναστεύσει στην έρημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...