Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Απαισιόδοξα...



-Απέναντι από το σπίτι μου χθες το πρωί, στη κεραία που βρισκόταν στη ταράτσα ενός γειτονικού σπιτιού, δυο κιρκινέζια φλέρταραν...Τι όμορφη που γίνονται η πόλη όταν δεν πολυκινούνται οι άνθρωποι


-Αυτός είναι ο κόσμος. Οι ισχυροί σε πουλάνε χωρίς δεύτερη σκέψη(βλ. Ρώσοι τους Αρμένιους), οι βάρβαροι(Αζέροι, Τούρκοι ίδια φάρα είναι) επικρατούν και οι "δίκαιοι"(βλ. ΟΗΕ) δεν κάνουν ποτέ τίποτα. Και σε μικρότερη κλίμακα, σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων, τα ίδια δε γίνονται;


-Κλείσαμε, αλλά δεν το βλέπω να ξανανοίγουμε...


-Το ότι οι ψυχάκηδες που θεωρούν σπορ να σκοτώνουν ζωάκια χωρίς λόγο, δηλ. οι κυνηγοί, πίεσαν να μη συμπεριληφθούν οι "ψυχαγωγικές δραστηριότητές" τους στην καραντίνα δεν μου κάνει εντύπωση. Το ότι βρέθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ(Στ.Αραχωβίτης) να τους υποστηρίξει, ε, ακόμα και από αυτούς δεν το περίμενα. Εκτός από τσάμπα επαναστάτες είναι και τσάμπα οικολόγοι.


-Όταν μια 15χρονη, μαζί με έναν 16χρονο κι έναν 17χρονο, σκοτώνει τη μητέρα της τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Σοβαρότερο κι από τον κορωνοϊό πιθανότατα.

4 σχόλια:

  1. Σήμερα άκουσα ότι δεν είναι τυχαίο που βγήκε ο Μπαιντεν και παράλληλα ανακοινώθηκε το εμβόλιο του Covid και ο Τραμπ πολεμήθηκε γιατί είναι κατά της Παγκοσμιοποίησης. Αυτά. Στα ευχάριστα νέα της ημέρας μάλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε ντελίβερι κ μετά τις 9.00 (πραγματικά θα γινόταν επανάσταση αν όντως τα σταματούσαν, έπεφτε η κυβέρνηση την επόμενη).(Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ελλάδα που υποστηρίζουν τον κολλητό του Ερντογάν,Τραμπ...θα έλεγα ότι μου κάνει εντύπωση αλλά όχι. Μου φαίνεται φυσιολογικό.

      Διαγραφή
    2. Και αν σου πω ότι πολλοί από τους εν Ελλάδι Τραμπικούς ανήκουν στο γνωστό σύνολο υπερπατριωτών/ υπερχριστιανών/ υπερσυνομωσιολόγων, φαντάζομαι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα.
      Η alt-right ρητορική έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο τελικά.
      Εγώ τους εύχομαι άσπρο πάτο τα σφηνάκια με την χλωρίνη, οδηγία του Ντόναλντ είναι εξάλλου.

      Διαγραφή
    3. Καθόλου...

      Όλα τα παλαβά έχουν απήχηση

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...