Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Προφητικόν,ολίγον τι.




Πολλοί αναρωτιούνται γιατί συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον κόσμο.Πρόσφατο παράδειγμα αυτός ο φρικτός σεισμός στην Αλβανία.Ή και πράγματα που άπτονται στην ατομική σφαίρα του καθενός.Είναι απλό το πράγμα κι ας μη θέλουμε να το δεχτούμε μερικοί.Πέφτοντας ο άνθρωπος παρέσυρε μαζί του και όλη τη πλάση,της οποίας ήταν βασιλιάς,φύλακας,προστάτης και οδηγός δηλαδή.Από τότε εισήλθε το κακό και δηλητηριάζει τη ζωή μας.Κι επειδή,πάλι είτε μας αρέσει είτε όχι,η ανθρωπότητα είμαστε ένα σύνολο το κάθε τι μπορεί να επηρεάσει το οποιοδήποτε υποσύνολο ή μέλος του συνόλου.Κι όσο πιο μακριά από τον Θεό κινούμαστε τόσο χειρότερα πράγματα συμβαίνουν.
Και θα μου πει κάποιος να,η τεχνολογική πρόοδος και η βελτίωση των συνθηκών ζωής σε συνάρτηση με λιγότερη πίστη στο Θεό που συναντάμε στα προηγμένα κράτη.Πράγματι,αυτό ισχύει,όπως ισχύει και ότι δε θυμάμαι ο αέρας που αναπνέουμε,το νερό που πίνουμε(όσοι έχουν πρόσβαση) και τα τρόφιμα να ήταν πηγές ασθενειών όσο στη σημερινή προοδευμένη εποχή μας.Ούτε τον πλανήτη σε τέτοιο χάλι θυμάμαι . Καταλάβατε πώς πάει το πράγμα;Ομοίως και στα μικρά καθημερινά μας βάσανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πρώτη Ανάσταση

  Η πρώτη, όπως την αποκαλούμε, Ανάσταση γίνεται κρυφά, μυστικά. Ενώ η φύση όλη παραμένει ατάραχη, ενώ οι άνθρωποι γυρίζουν στις δουλειές το...