Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Μελάνια(όχι του εκτυπωτή ρε φίλε)

 


Ακούγονται πολλά και φαιδρά. Για την προεδρία των ΗΠΑ που άλλαξε χέρια ο λόγος. Πανηγυρίζουμε στην Αθήνα που άλλαξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ακούς τους δημοσιογράφους μας και νομίζεις πως ο Μπάιντεν πρώτα θα ασχοληθεί με τα προβλήματα και την ευημερία της Ελλάδας και μετά με ο,τιδήποτε άλλο. Και μετά απορούν που δεν τους βλέπει ο κόσμος. 

Τέλος πάντων, εγώ θα ασχοληθώ με αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο. Μια που στον Τραμπ τα βρήκαν όλα λάθος(και πιθανόν και να ήταν αν και την καθημερινότητα των ΗΠΑ δεν την γνωρίζουμε), είπαν τα ξεφτέρια μας να περιλάβουν και τη Μελάνια.

Να μας πουν για το πόσο απαίσια ήταν το  ντύσιμο, το στυλ της. Άσε μας ρε φίλε. Που από τη γυναίκα σου(ή από εσένα) λείπουν 30 πόντοι και περισσεύουν 40 κιλά. Που έτσι και βγεις όπως ντύνεσαι παραέξω από τα σύνορα θα νομίζουν πως πήγες να αρμέξεις αγελάδες στην πλησιέστερη φάρμα. Η γυναίκα στα 50 της περπατάει και τρίζουν τα πατώματα. Και όχι επειδή έχει φάει πολλά πιτόγυρα στο τελευταίο lockdown. Άντε ρε κοιτάτε να σοβαρευτείτε εκεί χάμω και να αφήσετε τις αρλούμπες. Ασχοληθείτε με τη Περιστέρα και τη Μαρέβα καημένοι.

2 σχόλια:

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...