Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοχρονιάτικο!


Για όσους δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί, να σας ενημερώσω πως άλλαξε επιτυχώς ο χρόνος. Πώς λένε για κάτι συνέδρια ότι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται που έγκειται η όποια επιτυχία τους; Ε, κάπως έτσι.

Ένιγουέι, τέλος πάντων όπως το λέτε εσείς στο Ελλάντα, για να θυμηθώ κάτι συγχωριανούς μου που μετά από μια εβδομάδα στις ΗΠΑ ξεχνούσαν τα ελληνικά τους, το 2021 είναι εδώ, είναι ενωμένο, είναι και δυνατό. Έχει τα εμβόλιά του, έχει τα κρούσματά του, έχει τους αντιρρησίες, έχει και τους υποστηρικτές έχει απ' όλα. Σαν καλό παραδοσιακό σουβλάκι με πίτα.

Ήρθε λοιπόν το 2021, το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί το γιορτάζουμε αφού η αλλαγή του χρόνου είναι εντελώς πλασματική και κατασκευασμένη και δεν πρόκειται για αλλαγή αλλά για συνέχεια ουσιαστικά. Οπότε είναι χωρίς νόημα να μιλάμε γι ακαλές ή κακές χρονιές αφού είναι απλά αποσπάσματα του συνεχιζόμενου χρόνου, δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε...

Θα με ρωτήσει κάποιος, γιατί τα γράφω όλα αυτά και ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα. Το τελικό συμπέρασμα είναι ως ήθελα να κάνω μια ανάρτηση, δεν ήξερα τι να γράψω και έγραψα ένα κάρο βλακείες για να καταλήξω σε τούτο:

Καλή χρονιά!

 

8 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά! Αναμένουμε επανενεργοποίηση του blog τη νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά Παπακώστα! Μακάρι να είναι η χρονιά που θα ησυχάσουμε από τον κορονοιο και θα επικεντρώσουμε την γκρίνια μας σε άλλα θέματα! Αλλά κ αν αυτό δεν συμβεί, ας έχουμε την υγειά μας τουλάχιστον και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα. (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ελπίζω ότι θα είναι η χρονιά που δε θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι! Καλή χρονιά

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά με υγεία καταρχήν σωματική πνευματική και περισσότερη αγάπη στη ζωή όλων μας εύχομαι.
    Τα υπόλοιπα είναι τόσο απρόβλεπτα και ρευστά που δε βλέπω λόγο να τρελαινόμαστε. Τουλάχιστον δε βαριόμαστε :D
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ευχές που δεν αναφέρονται σε τουλάχιστον ένα ποτό δε θα γίνονται δεκτές από εδώ και πέρα.
      Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  4. ...τότε να επανορθώσω χικ...ευλογημένη ναναι χικ, γεια μααααααας..χικ
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...