Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ρουλέτα

 



Ε, όσοι είδαν έστω και λίγο ειδήσεις ή διάβασαν έστω και φευγαλέα ιστοσελίδες ενημερωτικές, καταλαβαίνουν πως παίζεται το παιχνίδι. Οι αρχικές ειδήσεις ήταν ειρωνικές και μιλούσαν για ελάχιστο κόσμο. Στη συνέχεια είδαν ουρές για τον αγιασμό ενώ, άκουσον άκουσον, υπήρξε κόσμος που κοινώνησε όπως με αποστροφή μας ενημέρωσαν! Στο τέλος είδαν και εικόνες φοβερού συνωστισμού.

Φυσικά το μενού είχε και τον καθηγητή στη Βιέννη Δερμιτζάκη ο οποίος από την αρχή της πανδημίας έχει μία και μόνη κασέτα να παίζει συνέχεια, αυτή τη κακιάς εκκλησίας που διασπείρει τον ιό και της Θ. Κοινωνίας.

Μαζί έχουν συνταχθεί ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ και όλοι οι αντικληρικαλιστές του 18ου αιώνα που επιβιώνουν ακόμα στην Ελλάδα.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως η Εκκλησία είναι έτοιμη για όλα. Προσωπικά αμφιβάλλω. Δε μας βρίσκει σε καλό φεγγάρι αυτή η κατάσταση και η ιδέα και μόνο να αναλάβουν τα ηνία σε αυτά που έρχονται όλοι αυτοί που είτε αρνούνται τις προστατευτικές μάσκες είτε τον ίδιο τον ιό, όλοι αυτοί οι ανόητοι και παλαβοί που λένε για μικροτσίπ στα εμβόλια και άλλα κουραφέξαλα, με ανατριχιάζει.

Όπως και να 'χει ξεκίνησε από σήμερα μια σειρά γεγονότων που μάλλον θα μείνουν στην ιστορία. Μπορεί να επετεύχθη ένας κάποιος συμβιβασμός(δεν το παρατράβηξε η Εκκλησία, δεν υπήρξε καταστολή από τη πολιτεία) αλλά νομίζω πως και οι δύο(αλλά και πολλοί άλλοι "εξωσχολικοί" που βλέπουν ως ευκαιρία αυτή τη κατάσταση)ετοιμάζονται για νέες σφοδρότερες αναμετρήσεις.

Μια επικίνδυνη ρουλέτα είναι το παιχνίδι που μόλις ξεκίνησε.Και δεν θα έβαζα στοίχημα για το τι θα βγει από όλο αυτό...




11 σχόλια:

  1. https://www.romfea.gr/diafora/41487-deltia-eidiseon-epaijan-agiasmo-ton-udaton-tou-2015-os-prosfato?fbclid=IwAR3wkMZ_QNsDMY7avE_-DWZcXyyRiLqXg_gR3-E2H-sEslTGT0uI-adhkw0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το εξαιρετικό επίπεδο δημοσιογραφίας που έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δε μας βρίσκει σε καλό φεγγάρι αυτή η κατάσταση"
    Το κενό Κονάνου περισσότερο αισθητό από ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τον θυμηθηκες φιλε μου Γιωργο τον Κονανο? Με τοσα και τοσα που εγιναν και γινονται υποθετω οτι ο περισσοτερος κοσμος θα ειχε ξεχασει τη περιπτωση του!

      Διαγραφή
    2. Ο Γιώργος και μετεωρίτης να πέσει στη γη και να καταστρέψει τη μισή, τον Κονάνο δεν τον ξεχνά!

      Διαγραφή
    3. Να σου πω την αμαρτια μου και εγω δεν τον εχω ξεχασει τελειως! Ειδικα οταν ειχα δει εκεινο το παλιο βιντεο οπου ο τοτε Πατηρ Κονανος ειχε παει στα Ιεροσολυμα και αφηγιοταν ο ιδιος τη περιπτωση μιας δαιμονισμενης γυναικας και το δαιμονιο τον απειλησε οτι θα του κουρεψει τα γενια δεν ειναι να τη ξεχνας αυτη τη περιπτωση

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχα!!
    Ναι, Νίκο, all time classic το εν λόγω.
    By the way,τα είχε ψιλοτριμάρει τις πρώτες βδομάδες της "απελευθέρωσής" του, αλλά, μάλλον του είπε ο image maker πως το τελείως κοσμικό θα ξενερώσει το κοινό, οπότε ξαναγύρισε στο παπούλης με blue Jean που τόσο αγαπήσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα το ελεγα! Γενικα παρα το γεγονος οτι ειχε κατηγορηθει απο διαφορους για το κοσμικο του φρονημα και το προτεσταντικο τροπο σκεψης στη παρουσα φαση εαν δει καποιος τα τωρινα βιντεο που εχει αναρτησει ο ιδιος θα ελεγα οτι ειναι σαν να ακουω κανεναν ψυχιατρο-ψυχολογο!

      Διαγραφή
    2. Στο look του αναφερόμουν! Το δε κήρυγμά του είναι.. ανορθόδοξο-κυριολεκτικά,όμως- εδώ και χρόνια..

      Διαγραφή
    3. Γεγονος αυτο! Δυστυχως αντε να το πεις σε εκεινους που καθονται και τον ακουνε! Δυστυχως η ευτυχως μια αληθεια που την λενε και οι πολυ αυστηροι του Εκλλησιαστικου χωρου ειναι ψαχνουν οι περισσοτεροι καποιον να τους χαιδευει τα αφτια! Οχι βεβαια οτι εγω ειμαι διαφορετικος για να βγαζω την ουρα μου απ'εξω!

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...