Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σκότωσε το μωράκι της και αυτοκτόνησε σε τελετή μαύρης μαγείας

 


https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosia-32hroni-teleti-mayris-mageias-skotose-kori-aytoktonise

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρωσίας η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός κοριτσιού μόλις ενός έτους από τη μητέρα του σε μια τελετή μαύρης μαγείας.


Η 32χρονη «μάγισσα», όπως την αποκαλούν τα ρωσικά ΜΜΕ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της δίπλα στη σορό της κορούλας της και το κουφάρι της γάτας της. Η άγρια δολοφονία ήταν το αποτέλεσμα της «τελετουργικής σφαγής» που διέπραξε η Ελισαβέτα Τσαρέφσκαγια, είπε η εισαγγελία. Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο διαμέρισμα της «μάγισσας» στο Ροστόφ επί του Ντον στη νότια Ρωσία και παραβίασαν την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα: η δολοφόνος ήταν ξαπλωμένη «γυμνή» πάνω στο σώμα του κοριτσιού και λίγο πιο πέρα κείτονταν το κουφάρι της γάτους, ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν διάσπαρτα «μαγικά αντικείμενα» και «τελετουργικά σύμβολα σχεδιασμένα με αίμα» καθώς και μια φωτογραφία του εραστή της Τσαρέσφκαγια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών η 32χρονη μαχαίρωσε το κοριτσάκι και το κατοικίδιό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της στο πλαίσιο μιας «τελετουργικής θυσίας».




Η 32χρονη αρχιτέκτονας παράτησε τη δουλειά της για να ασχοληθεί με τη μαύρη μαγεία



Η σκηνή του στυγερού εγκληματος στο διαμέρισμα της 32χρονης στο Ροστόφ επί του Ντον της Ρωσίας

Ο 26χρονος σύζυγος της δολοφόνου, που αυτοκτόνησε, Αρτούρ Ρούσιν, κατέθεσε ότι η γυναίκα του ήταν λάτρης του αποκρυφισμού. Αφού πήρε με άριστα πτυχίο Αρχιτεκτονικής κι έκανε τα πρώτα βήματά της ως ικανή σχεδιάστρια μόδας η Τσαρέφσκαγια ανέπτυξε ένα ολοένα και εντονότερο ενδιαφέρον για τη μαύρη μαγεία, εγκαταλείποντας τη δουλειά και τις λαμπρές προοπτικές καριέρας που ανοίγονταν μπροστά της για να αφοσιωθεί πλήρως στον εσωτερισμό. Στη μαύρη μαγεία την οδήγησε κάποιος συνάδελφός της, ονόματι Άντον, που έγινε σύντομα εραστής της. Η δολοφόνος απέκτησε μάλιστα και το κοριτσάκι μαζί του, που το δέχθηκε και το μεγάλωνε ο άνδρας της. Η αστυνομία βρίσκεται τώρα στα ίχνη του εραστή της παιδοκτόνου, αλλά δεν κατάφεραν ακόμη να τον εντοπίσουν.

10 σχόλια:

  1. Αυτο το πραγμα που καποιοι αθρογραφοι βαζουν τη λεξη "μαγισσα" και "μαγεια" εντος εισαγωγικων δειχνει ξεκαθαρα το γεγονος οτι καποιοι θελουν να περασουν σα μυνημα οτι ειναι ανυπαρκτο το φαινομενο της μαγειας ως δαιμονικης ενεργειας! Τωρα θα μου πει καποιος οτι υπαρχει και αυτο που λενε ακομη και οι Αγιοι εφωσον το λεω σωστα οτι δε γινεται να πεταμε την ευθυνη των πραξεων μας μοναχα στους στους δαιμονες μιας και εχουμε και εμεις αυτεξουσιο ωστοσο καλο θα ηταν να μη δηλωνονται καποια προσωπα η πραξεις ως ανυπαρκτα καθως ενα πραγμα που βολευει πολυ το διαβολο και τους δαιμονες του ειναι να πεισθουν οι ανθρωποι οτι ειναι ανυπαρκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H μαγεία -όπως και η αγιότητα- απαιτεί το θέλημα και την προσπάθεια και του ανθρώπου.
      Κι εμένα μου τη βαράει στα νεύρα αυτό με τα εισαγωγικά. Ειδικά σε αυτή τη περίπτωση, η γυναίκα ξεκάθαρα ασκούσε ένα συγκεκριμένο είδος μαγείας. Έκανε τα τελετουργικά κλπ κλπ. Δεν χωράνε εισαγωγικά εδώ. Ακόμα κι αν κάποιος δεν πιστεύει ότι υπάρχουν δαίμονες κλπ, εδώ έχουμε με περίπτωση μαγικής τελετής.

      Διαγραφή
  2. Προσωπικα μου ειχε κανει καποτε εντυπωση ενα κομματι απο τη Κλιμακα του Αγιου Ιωαννη του Σιναιτη που εδειχνε οτι οι φιλοτιμοι και υπευθυνοι μοναχοι οταν ειχαν πτωση σε καποιο αμαρτημα και εξομολογοντουσαν στο γεροντα τους εαν θυμαμαι καλα αναλαμβαναν εκεινοι εξολοκληρου την ευθυνη για το πεσιμο τους και δεν εριχναν την ευθυνη στους δαιμονες που τους πειραξαν για να πεσουν! Αυτο πραγματικα αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα παραδειγματα υπευθυνοτητας! Δυστυχως στις μερες μας δε κοιταμε να μιμηθουμε αυτα τα πραγματα-ακομη και εγω ο ιδιος-αλλα θαυμαζουμε και καμαρωνουμε ως θαυματα το γεγονος οτι οι Αγιοι παιρναν τη δυναμη απο το Θεο να θεραπευουν ασθενειες, να ανασταινουν νεκρους και να μετακινουν βουνα απο τη θεση τους ενω το ουσιαστικο θαυμα ειναι η αδιαλλειπτη μετανοια και η βελτιωση του ανθρωπου στο να αναπτυσει την ανεξικακια του, την υπομονη του, τη συγχωρητικοτητα του και τη ταπεινωση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά τα περί μαγείας τα αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό. Βέβαια δεν είμαι ειδήμων ούτε έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο ώστε να "έχω δει πράγματα να συμβαίνουν". Από την άλλη δεν θα πήγαινα γυρεύοντας ώστε να τεστάρω τι ισχύει και τι όχι. (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει και τι υπάρχει. Σημασία έχει ότι η συγκεκριμένη ασκούσε μαγεία. Αν πράγματι καλούσε δαίμονες και τζίνι και νεράιδες δεν παίζει ρόλο. Αυτή θεωρούσε πως είναι μάγισσα και ασκούσε κάποιο τελετουργικό.

      Έχω δει κάμποσα περίεργα τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Φιλε Deso την υπαρξη του φαινομενου της μαγειας ως επικληση δαιμονων την αποδεχεται η συνολικη διδασκαλια των Αγιων Πατερων της Εκλλησιας! Εαν καποιος πιστευει οτι η μαγεια δεν υπαρχει ως δαιμονικη ενεργεια ειναι σα να λεει οτι δεν υπαρχει ο διαβολος και οι δαιμονες του! Ειναι γνωστοι οι βιοι του Αγιου Κυπριανου και του Αγιου Αναστασιου του Περση που ηταν μαγοι και μετανοησαν και εγιναν Χριστιανοι! Επισης η Εκλλησια αποδεχεται και την υπαρξη της βασκανιας και της γλωσσοφαγιας! Τελικα απο οτι φαινεται και η δικη μας η ψυχη βγζει καποιου ειδους "ενεργεια" που μπορει να προκαλει φθορες οπως κανουν και οι δαιμονες! Για να μη παρεξηγηθω δε χρησιμοποιω τον ορο "ενεργεια" οπως οι θιασωτες της φιλοσοφιας του new age οι οποιοι θεοποιουν τις διαφορες κτιστες μορφες ενεργειας που υπαρχουν στο συμπαν ειτε αποδεχεται την υπαρξη τους η επιστημη ειτε οχι! Πολλοι ανθρωποι τα αντιμετωπιζουν αυτα τα φαινομενα με σκεπτικισμο ειδικα οταν δεν εχουν βιωσει τετοιου ειδους καταστασεις! Αλλοι παλι δυστυχως εχουν ταλαιπωρηθει απο αυτες τις καταστασεις για πολλα χρονια!

      Διαγραφή
  4. Παπακώστα αναμφισβήτητα ήταν πρακτική μαγείας, άσχετα με το πώς θέλουν να το παρουσιάσουν. Πάντα είχα την απορία τι ακριβώς προσδοκούν από τέτοιου είδους εγκληματικές τελετουργίες. Το κάνουν από ευχαρίστηση, το κάνουν από κάποιου είδους άρρωστο αίσθημα θρησκευτικού καθήκοντος, το κάνουν γιατί κάτι θα πετύχουν (θα κλειδώσουν κάποιο level ξέρω γω);

    Νίκο δεν αμφισβητώ την ύπαρξη των δαιμόνων και της δαιμονικής ενέργειας. Θεωρώ όμως ότι δεν τόσο εύκολο όσο παρουσιάζεται. Μάλλον η τηλεόραση και ο κινηματογράφος έχουν δώσει στον κόσμο το αίσθημα ότι η μαγεία είναι κάτι απλό και εύκολο.
    Κάπου εδώ κολλάει και η αστική - χωριάτικη μαγεία που πάντα υπήρχε (τύπου κεριά με κόμπους, τρίχες και καρφίτσες κλπ) η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι απατεωνιά ή όντως έχει κάποια επικινδυνότητα. (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί εστιάζω. Ότι υπάρχει μια πρακτική και έχει συγκεκριμένο όνομα. Άσχετα αν η εποχή επιτάσσει να θεωρούμε τη μαγεία κάτι πνευματικό και γλυκό. Η κάθε τελετουργία κάπου αποσκοπεί. Έτσι και η θυσία. Στη Ρωσία είχαν κι άλλο ένα περιστατικό με μια γυναίκα η οποία είχε σκοτώσει καμιά εικοσαριά ανθρώπους σε τελετές μέχρι να την πιάσουν. Και εκεί, η ενασχόλησή της με τη μαγεία και το ότι οι φόνοι έγιναν για να πιάσουν οι τελετές αποσιωπάται από τα περισσότερα διεθνή μέσα.

      Δεν είναι ακίνδυνη όσο κι αν φαντάζει αστεία.

      Διαγραφή
    2. Σημερα οταν ακουμε τον ορο μαγεια μας ερχονται στο μυαλο σκηνες απο ταινιες του στυλ Χαρυ Ποτερ και τα σχετικα! Η αληθεια ειναι οτι ο κινηματογραφος παρουσιαζει καποια φαινομενα που αλλοτε προσπαθει να τα ωραιοποιησει και αλλοτε για να τα διακομοδησει αναλογα με το τι μυνηματα θελει να περασει! Φυσικα αμα περασουμε και στις ταινιες θριλερ σε στυλ εξορκιστη θα δουμε και τη τρομαχτικη οψη του ολο θεματος που στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο και απο την ιδια τη πραγματικοτητα! Οι ταινιες που ωραιοποιουν το φαινομενο της μαγειας στην ουσια θελουν να περασουν το μυνημα οτι ειναι "φαντασμαγορικο" να μεταμορφωνονται οι ανθρωποι σε ζωα να γινονται αορατοι και ουτω καθ'εξης! Το μυνημα δηλαδη που περνανε με αυτες τις ταινιες ειναι οτι καποιος γινεται "υπερανθρωπος" εαν κανει ολα αυτα.

      Διαγραφή
    3. Σε ταινίες στυλ Χάρυ Πότερ, η μαγεία δεν είναι το θέμα αλλά το όχημα μέσω του οποίου εκτυλίσσεται η πλοκή. Δεν υπάρχει ωραιοποίηση της μαγείας διότι πολύ απλά δε μιλάμε για μαγεία. Η μαγεία είναι το θέμα μόνο στις ταινίες τρόμου. Ελπίζω να μην ακούστηκα σαν τους κριτικούς κινηματογράφου τώρα...

      Διαγραφή

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...