Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η τηλεόραση αποκτά ενδιαφέρον

 


Ωραία δουλειά φαίνεται. Να τα λέμε τα καλά. Για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης πρόκειται για κάτι πολύ πρωτοποριακό σεναριακά ενώ η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τα πολύ υψηλά νούμερα θεαματικότητας που σημείωσε θεωρώ πως θα πέσουν καθώς πολλοί-ες από αυτούς που έκτασαν να δουν τη σειρά θα περίμεναν να δουν τον Μπισμπίκη να μπλέκει σε ερωτικά τρίγωνα στη κρητική επαρχία.

Αντίθετα η σειρά είναι φαντασίας-μυστηρίου και όπως είδα το πρώτο επεισόδιο, με εξαιρετικά περίπλοκο σενάριο που θα ξενίσει την πλειοψηφία το υ ελληνικού κοινού που έχει γαλουχηθεί είτε με κωμωδίες είτε με αισθηματικοερωτικές σειρές. Όπως και να΄χει πρόκειται για μια πρωτότυπη και καλογυρισμένη σειρά με πιτσιρίκια(που παίζουν ανέλπιστα καλά)  κι έναν ηθοποιό ΑΜΕΑ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό από μόνο του καθιστά την προσπάθεια αξιοπρόσεκτη και αξιέπαινη. Και φυσικά παίζει και ο τεράστιος Γιάννης Ζουγανέλης σε ρόλο φτιαγμένο γι'αυτόν.

Γενικά η τηλεόραση στο κομμάτι "σειρές" έκανε βήματα μπροστά φέτος. Αρκεί να τα στηρίξει το κοινό και να μην έχουμε ηλίθια ριάλιτι και κακές σειρές να φιγουράρουν ψηλά στις τηλεθεάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...