Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Φαραώ

 


Δεν γράφω συχνά για ποδοσφαιρικά θέματα. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν αυτά τα θέματα. Αλλά δε μπορώ να μη γράψω για την περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού του Ολυμπιακού Αχμέντ Χασάν.

Ο τύπος αντιμετωπίστηκε πολύ άδικα όταν ήρθε την πρώτη φορά στο Λιμάνι, λογικό αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια δεν έχουν υπομονή και το ποδοσφαιρικό κριτήριο έχει ποδοπατηθεί από τον νεοπλουτισμό και την έπαρση.

Τη δεύτερη φορά που ήρθε, αντιμετωπίστηκε με περισσότερη καχυποψία παρόλο που δεν έβαλε και λίγα γκολ. Φέτος όμως, ήταν η χρονιά του.

Γκολ έβαλε, σε όλες τις διοργανώσεις, σε κρίσιμα ματς και κρίσιμα χρονικά σημεία. Το σημαντικότερο όμως νίκησε και τον κορωνοϊό. Μετά από αγώνα στην Αφρική με την εθνική Αιγύπτου χτυπήθηκε από τον ιό. Μάλιστα το πέρασε πολύ άσχημα. Δύο μήνες έμεινε εκτός ενώ κάποια στιγμή συζητήθηκε και η περίπτωση να μην ξαναπαίξει μπάλα. 

Γύρισε όμως, έβαλε κρίσιμα γκολ και μάλιστα τα δύο με τα οποία, ο Ολυμπιακός γύρισε το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εύγε λοιπόν του Φαραώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σιωπή

  Η σιωπή που επικρατεί από το βράδυ της Μ. Πέμπτης έως και το πρωί του Μ. Σαββάτου δεν πρέπει να μας παραξενεύει και να μας τρομάζει. Είναι...