Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη αντιστασιακή κατσίκα στην Ινδία!

The AFP file photo shows a shepherd looking after goats in India.

Σε ένα παράξενο περιστατικό,η ινδική αστυνομία συνέλαβε μια κατσίκα και τον ιδιοκτήτη της επειδή κατ'επανάληψη προκάλεσαν ζημιές στον κήπο ενός  ανώτερου δικαστή στο κεντρικό κράτος της Chhattisgarh.


Η κατσίκα πιάστηκε να βόσκει στον κήπο της πόλης Τζανακπούρ, περίπου 340 χιλιόμετρα (211 μίλια) βόρεια της πρωτεύουσας του κράτους Ραϊπούρ.
Η αστυνομία ανέλαβε δράση αφού ο κηπουρός του αξιωματούχου οδήγησε τοην αιχμάλωτη κατσίκα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη, Αμπντούλ Χασάν, και των ζώων του για επιδρομές στον κήπο. Η κατσίκα υποτίθεται ότι είναι  «υπότροπος».
Σύμφωνα με τον Ram Sewak Paikra, περιφερειακό αστυνομικό, ο Χασάν και η κατσίκα του αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, αλλά αντιμετωπίζουν την αρχική κατηγορία της πρόκλησης υλικών ζημιών.
«Η κατσίκα και ο ιδιοκτήτης ήταν υπό κράτηση από την αστυνομία και τώρα αφέθηκαν , καθώς και τα  δύο άρθρα  427 και 447 του IPC (ινδικού Ποινικού Κώδικα) είναι εξαγοράσιμα αδικήματα," ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης ότι δήλωσε ο Paikra .
"Μετά την καταγγελία, ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, Αμπντούλ Χασάν, συνελήφθη επίσης για το υποτιθέμενο έγκλημα", είπε ο αξιωματικός, προσθέτοντας, «Δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα είναι εξαγοράσιμα αδικήματα,ο Αμπντούλ Χασάν κατέθεσε εγγύηση στο αστυνομικό τμήμα υποσχόμενος ότι το  ζώο δεν θα βλάψει περαιτέρω τον κήπο. "
Πηγές λένε ότι οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εναντίον της κατσίκας και του ιδιοκτήτη του μπορεί να οδηγήσει σε δύο έως επτά χρόνια στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...