Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Tony Iommi: Ποτέ μη λες ποτέ

 


https://www.fosonline.gr/plus/moysiki/article/165979/epistrofi-black-sabbath-pote-mi-les-pote

Ο Tony Iommi μίλησε για το ενδεχόμενο περισσότερων παραστάσεων των Black Sabbath μετά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους προ τετραετίας, λέγοντας: «Δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, έτσι δεν είναι;»


Οι Black Sabbath ολοκλήρωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους «The End» το 2017 με ένα σόου επιστροφής στο Genting Arena του Μπέρμιγχαμ. Σε μια νέα συνέντευξη στο Planet Rock, ωστόσο, ο Iommi λέει ότι μια ακόμη επανένωση δεν είναι αδύνατη.


«Δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, έτσι δεν είναι; Γνωρίζουμε ότι σε αυτό το συγκρότημα δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι κάτι δεν θα ξανασυμβεί, γιατί κάθε φορά που το λέγαμε πάντα συνέβαινε. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα επιστρέφαμε με τον Ozzy μετά τα πρώτα χρόνια. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα επιστρέφαμε ξανά με τον Dio. Όμως το κάναμε. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειται για κάτι απίθανο».


O Βρετανός κιθαρίστας ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των Black Sabbath και μοναδικός που παρέμεινε έως το τέλος. Έχει ήδη φτάσει στα 73 χρόνια ζωής, αλλά δεν χάνει τη διάθεσή του για τη μουσική και δεν αποκλείει τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...