Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Απορίες...

 


Ένας άντρας βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του συνευρέσεις με μια γυναίκα(με συναίνεσή της ή χωρίς). Μετά είτε τις ανεβάζει σε κάποια ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου είτε εκβιάζει την γυναίκα. Συνηθισμένο φαινόμενο πια, δυστυχώς που δείχνει την ποιότητα κάποιων ανδρών.

Έχω μια απορία και όποιος μπορεί ας μου την εξηγήσει. Γιατί η δημοσιοποίηση αυτού του υλικού θεωρείται από την κοινωνία μας ως ντροπή και ρεζίλεμα για τη γυναίκα και όχι για τον άντρα; Γιατί κάποιος που θα δει το βίντεο θεωρεί πως η γυναίκα μόνο ντροπιάζεται; Γιατί δεν είναι ντροπή και για τον άντρα που ανέβασε κιόλας το υλικό ή και για όποιους το είδαν, γεγονός που σημαίνει πως είναι χρήστες πορνογραφικών ιστοσελίδων; Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

4 σχόλια:

  1. Παπα Κώστα είναι τόσο μεγάλο το θέμα που αν αρχίσουμε θα γράφουμε σεντόνια. Πολύ σοβαρό βέβαια και με κάνει να θυμώνω πάρα πολύ ειλικρινά.
    Δυο πράγματα να αναφέρω μόνο. Πρώτον ότι η κοινωνία χειροκροτεί τον άντρα μικρό ή μεγάλο που θα δείξει τις "κατακτήσεις του", το κλασικό "με πόσες έχεις πάει" όλοι το ξέρουμε ή η ατάκα "έχω πάει με τόσες" με το κατάλληλο κόρδωμα του άντρακλα ακόμα και δημόσια. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται αλλά το ανεχόμαστε, είναι φυσιολογικό λένε. Επίσης και οι γυναίκες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό, τουλάχιστον αρκετές απ'αυτές κάθε ηλικίας, για πολλούς λόγους.
    Δεύτερον η κοινωνία πάλι προβάλλει ξεκάθαρα κάθε ανωμαλία που μπορεί να υπάρχει ανοιχτά.Ακόμα και παιχνίδια κούκλες για μικρά παιδιά πωλούνται με ενδυμασία πόρνης. Έχουν κατά καιρούς αντιδράσει γονείς αλλά δεν έγινε και κάτι και αναμενόμενο.
    Στα εν λόγω τσοντοσάιτ που ανεβάζουν χρήστες πλέον βίντεο προσωπικά για να δειχτούν προφανώς αν ρίξεις μια ματιά για παράδειγμα, ο άγριος βιασμός μετά ξύλου κλπ είναι από τις ήπιες σχετικά "κατηγορίες σεξ" που ως οφθαλμόλουτρο πλασάρεται. Οι επισκέψεις έχουν τρομακτικό αριθμό, δημοσιεύονται για κάποιο λόγο κάθε λίγο λες και είναι χρηματιστήριο. Ίσως είναι γιατί είναι το χρήμα ατελείωτο, αλλά πάντα δεν ήταν;

    Όπως ξέρεις τα φύλα σήμερα αμφισβητούνται, η ίδια η ΠτΔ πριν κάτι μέρες έλεγε στα παιδάκια για το αρκουδάκι που δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό. Δηλαδή λέμε το Παναγιώτη, το Μαρία και όχι ο ή η τάδε. Μιλάνε στα νήπια για τρασνεξουαλ κλπ, τους λένε κοίτα εδώ υπάρχει και αυτό και είναι φυσιολογικό μην ακούς κανέναν.
    Τι ψάχνουμε να βρούμε, πιάνουν κατά καιρούς μερικούς ε και;

    Ο κόσμος έφτασε ήδη σε τέτοια κατάσταση που αν έχεις άλλη όψη για τη ζωή είναι πολύ δύσκολο να αναπνεύσεις και να υπάρξεις μέσα του.
    Τι στοίχημα πας ότι αν για παράδειγμα αποφασίσουμε να αντιδράσουμε δημόσια για αυτό το χάλι θα μας σταυρώσουν σε χρόνο μηδέν κολλώντας πάνω μας ένα κάρο γνωστά πλέον επίθετα με αποτέλεσμα να γίνουμε καραγραφικοί το λιγότερο. Αν μιλήσουμε δε Χριστιανικά άστο, τα ξέρεις άλλωστε.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία. Και αφού έχουμε όλα αυτά τα "προχωρημένα" που περιγράφεις πώς έχουμε μείνει στο ο "άντρας με πολλές γυναίκες είναι μάγκας ενώ η γυναίκα με πολλούς άντρες είναι πουτ...α";

      Διαγραφή
  2. Είναι κάτι από τα παραπάνω που δεν ισχύει; Αυτό να μου πεις. Το πως είναι άλλη ιστορία.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύουν. Πάνω κάτω όλα ισχύουν. Αυτό με την ΠτΔ δεν το ήξερα.

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...