Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ευθύνες




Όταν ένας νόμος όπως του Παρασκευόπουλου έχει αφήσει ελεύθερους ένα σωρό επικίνδυνους κακοποιούς δεν πρέπει για κάθε έγκλημα που αυτοί διαπράττουν να φέρουν ευθύνη και αυτοί που υποστήριξαν,ετοίμασαν και εφάρμοσαν αυτό το νόμο.Και όσοι τον άφησαν να ισχύει ακόμα;Γιατί έπρεπε για παράδειγμα η γυναίκα στην Κέρκυρα να απαχθεί και να βιαστεί για τις ιδεοληψίες και την ψηφοθηρία κάποιων;

4 σχόλια:

  1. Μα τα έχουν σκεφτεί όλα παπα Κώστα μου τι ψάχνεις. Αυτό το ανεπανάληπτο έργο τέχνης ο νόμος περί ευθύνης υπουργών τι σου λέει πάλι; Οι μαφιόζοι λέμε δεν πιάνουν μία μπροστά τους.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του νόμου περί ευθύνης για να μην οδηγούμαστε σε παράξενες καταστάσεις.Εδώ όμως μιλάμε για πράξη πλήρους ανευθυνότητας.Ο νόμος Παρασκευόπουλου έπρεπε να προβλέπει κάποια πράγματα.Τι να πω.

      Διαγραφή
  2. Εδώ,παρά τρίχα, δεν έγινε κατ' έγκληση διωκόμενο έγκλημα η κλοπή στον νέο ΠΚ.
    Θα περνούσαν οι μπάτσοι με το περιπολικό, θα έβλεπαν τον κλέφτη επί τω έργω και θα έλεγαν "α, μας συγχωρείτε, δεν μας κάλεσε κανείς!"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η πρώτη Ανάσταση

  Η πρώτη, όπως την αποκαλούμε, Ανάσταση γίνεται κρυφά, μυστικά. Ενώ η φύση όλη παραμένει ατάραχη, ενώ οι άνθρωποι γυρίζουν στις δουλειές το...