Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Κι αν αναστηθούν οι νεκροί...

Του έκαναν την κηδεία και ενώ θρηνούσαν επάνω από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να κουνιέται (Video) - Media

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η είδηση από την Ινδονησία(http://www.topontiki.gr/article/384610/toy-ekanan-tin-kideia-kai-eno-thrinoysan-epano-apo-feretro-ptoma-arhise-na-koynietai).Κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός άνδρα,όταν ο ιερέας είπε:«Ο Θεός είπε :Είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα ζήσει ακόμα κι αν είναι νεκρός»,το πτώμα χαιρέτησε μέσα από το φέρετρο.Το φέρετρο ανοίχθηκε και το πτώμα αποδείχτηκε εντελώς νεκρό.

Αμέσως,μπροστά στο δέος του μυστηριώδους,οι δυτικοί δημοσιογράφοι έτρεξαν στους επιστήμονες ζητώντας ένα στήριγμα για να μη διαλυθεί ο ορθολογισμός τους(κυνισμός ωραιοποιημένος με άλλα λόγια).Και οι επιστήμονες αμέσως τους καθησύχασαν.Όταν ξεκινά η αποσύνθεση,απεφάνθησαν,το σώμα συσπάται αντανακλαστικά.


Βεβαίως και η επιστημονική εξήγηση,είναι αληθής,αναμφισβήτητη και αποδεδειγμένη.Δεν έχω καμιά διάθεση να κλονισω την επισημονοκρατία.Δεν με ενδιαφέρει άλλωστε κάτι τέτοιο.

Μόνο μια απορία.Γιατί έγινε εκείνη την ώρα;Την ώρα του "Εγώ είμαι η ανάσταση και η ζωή";Σύμπτωση;Τύχη;Πιστεύει σε αυτά η επιστήμη;Αν ναι,πώς εξηγούνται;Και πώς αποδεικνύονται;

Θυμάμαι την παραβολή του Πλούσιου και του Λαζάρου.Αφού δεν πιστεύουν τον Νόμο και τους Προφήτες και οι νεκροί να αναστηθούν δεν θα πιστέψουν.

2 σχόλια:

  1. Φήμες λένε πως η Γιάννα Αγγελοπούλου ζήτησε τον εν λόγω παπά για ευχέλαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η πρώτη Ανάσταση

  Η πρώτη, όπως την αποκαλούμε, Ανάσταση γίνεται κρυφά, μυστικά. Ενώ η φύση όλη παραμένει ατάραχη, ενώ οι άνθρωποι γυρίζουν στις δουλειές το...