Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ο Πατριάρχης Γεωργίας συμβουλεύει τους γονείς για την αντιμετώπιση των εφήβων

                  Η φροντίδα για τα παιδιά είναι ζωτικής σημασίας - Πατριάρχη

Δυστυχώς, πρόσφατα τα περιστατικά αυτοκτονίας μεταξύ των εφήβων έχουν γίνει συχνά, - λέει η Επιστολή του Καθολικού-Πατριάρχη της Γεωργίας Ηλία του Β. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η φροντίδα για τα παιδιά δεν σημαίνει αυστηρή μεταχείριση. "Δυστυχώς,πρόσφατα τα περιστατικά αυτοκτονίας μεταξύ των εφήβων έχουν γίνει συχνά. 



Τα συναισθήματα είναι ενισχυμένα σε αυτούς. Επιπλέον, η διαδικασία της αναζήτησης είναι σε εξέλιξη σε αυτούς, η οποία μπορεί να πάει στη λάθος κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, τα αγόρια και τα κορίτσια μας σε αυτή την περίοδο χρειάζονται περισσότερη προσοχή από τους γονείς. Η οικονομική δυσπραγία αναγκάζει τόσο τη μητέρα όσο και τον πατέρα να περνούν όλη την ημέρα μακριά από την οικογένεια για να κερδίσουν τα προς το ζην, αλλά η φροντίδα των παιδιών είναι ζωτικής σημασίας, και εδώ, τόσο οι γυναίκες όσο και  οι άνδρες έχουν ίσες ευθύνες . Περισσότερη προσοχή δεν σημαίνει αυστηρή μεταχείριση,αντιθέτως, είναι η ηλικία κατά την οποία εσείς, οι γονείς, πρέπει να αντιμετωπίζετε τα παιδιά, όπως τους φίλους, με περισσότερη ζεστασιά. Θα πρέπει να ενδιαφέρεστε για τους στόχους, τον τρόπο ζωής, τον κύκλο των φίλων τους. Και θα πρέπει να είστε ειλικρινείς. Είναι απαραίτητο για σας και γι 'αυτούς ", λέει η επιστολή.

interpressnews.ge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Της Αγίας Σκέπης

  Την περίοδο 457-474 μ.Χ. που ήταν βασιλιάς ο Λέοντας ο Μεγάλος, ζούσε στην Κωνσταντινούπολη ο Όσιος Ανδρέας, ο διά Χριστόν σαλός.  Κατά τη...