Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Τραμπ και Κλίντον διεφθαρμένοι και χωρίς ηθικές αξίες για την πλειοψηφία των Αμερικάνων

Αυτός ο συνδυασμός AFP αρχείο φωτογραφία δείχνει Δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο Χίλαρι Κλίντον (L) στις 4 Απριλίου 2016 και Δημοκρατικός αμφισβητίας Donald Trump στις 16 Φεβρουαρίου του 2016.

Ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ Donald Trump έχει ξεπεράσει την Δημοκρατική πρωτοπόρο Χίλαρι Κλίντον και θα νικήσει με μικρή διαφορά σε μια υποθετική τετ α τετ  αναμέτρηση, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.
Η δημοσκόπηση του Fox News βρήκε επίσης ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων αισθάνονται κανείς από τους  δύο πρωτοπόρους δεν έχουν ισχυρές ηθικές αξίες και θα έλεγαν ο,τιδήποτε για να εκλεγούν.


Ο Trump έχει τρεις πόντους προβάδισμα έναντι της Κλίντον, αν οι προεδρικές εκλογές διεξάγονταν  σήμερα. Τον περασμένο μήνα, η Κλίντον ήταν μπροστά  κατά 7 τοις εκατό.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο  Δημοκρατικός υποψήφιος Bernie Sanders έχει ένα 46-42 τοις εκατό πλεονέκτημα έναντι του Trump σε μια υποθετική αναμέτρηση.Ο Sanders ήταν μπροστά με 53 έναντι 39 τοις εκατό τον Απρίλιο.
Ακόμα κι αν η Κλίντον προηγείται του Sanders στην καταμέτρηση των εκπροσώπων,ο Sanders υποστηρίζει ότι εξακολουθεί να έχει μια ευκαιρία για το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι οι ψηφοφόροι αισθάνονται ότι οι δύο πρωτοπόροι υποψήφιοι έχουν έλλειψη ειλικρίνειας, ενσυναίσθησης, και ισχυρών ηθικών αξιών, και ότι θα έλεγαν ο,τιδήποτε για να κερδίσουν.
Η Κλίντον έχει μια καθαρή αρνητική αξιολόγηση ειλικρίνειας των -35 βαθμών. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα νέο χαμηλό ποσοστό του 31 τοις εκατό λένε ότι είναι ειλικρινής, ενώ ένα ποσοστό του 66 τοις εκατό λένε ότι δεν είναι. 
Ο Trump τα πάει καλύτερα σε αυτό το μέτρο, αν και εξακολουθεί να είναι κάτω από τη βάση κατά 17 μονάδες. Σαράντα τοις εκατό πιστεύουν ότι είναι ειλικρινής και 57 τοις εκατό λένε ότι δεν είναι.
Επιπλέον, πάνω από τους μισούς λένε ότι η φράση "έχει ισχυρές ηθικές αξίες" δεν περιγράφει την Κλίντον (57 τοις εκατό) ή τον Trump (58 τοις εκατό). 
Πενήντα πέντε τοις εκατό πιστεύουν ότι ο  Trump δεν "νοιάζεται για τους ανθρώπους σαν κι εμένα", ενώ το 51 τοις εκατό πιστεύουν το ίδιο για την Κλίντον.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι Κλίντον (71 τοις εκατό) και Trump (65 τοις εκατό) θα "πουν ο,τιδήποτε για να εκλεγούν." 
Η πλειοψηφία σκέφτεται επίσης ότι ο κύριος λόγος που η Κλίντον (57 τοις εκατό) και ο Trump (56 τοις εκατό) κατεβαίνουν στις εκλογές  είναι για τον εαυτό τους - και όχι για τη χώρα.
Και τέλος, με ένα ποσοστό 49 με 37 τοις εκατό, οι ψηφοφόροι λένε ότι η  Κλίντον είναι πιο διεφθαρμένη από τον Trump.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...