Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πατριαρχείο Γεωργίας για την κατάργηση της βίζα στην ΕΕ:Ευκαιρία και ευθύνη

 Πατριαρχείο: Ο λαός μας πρέπει να αισθάνονται περισσότερη ευθύνη να εκπροσωπούν τον εαυτό τους σε ένα άξιο τρόπο στον ευρωπαϊκό χώρο
interpressnews
Είμαστε ευτυχείς που οι πολίτες της Γεωργίας έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν χωρίς βίζα στην ΕΕ, - λέει η δήλωση του Πατριαρχείου της Γεωργίας. 

Σύμφωνα με τη δήλωση, το γεγονός είναι εκτίμηση και αναγνώριση της χώρας μας, αλλά, συγχρόνως, είναι και κάποιο είδος δοκιμής. 



"Ο λαός μας πρέπει να αισθάνεται περισσότερη ευθύνη και δέσμευση να εκπροσωπήσει τον εαυτό του επάξια  στον ευρωπαϊκό χώρο. Κάθε μία από τις δράσεις μας μιλάει για μας, για τη χώρα μας. Είναι καθήκον μας να προσπαθήσουμε όχι μόνο να κερδίσουμε, αλλά και να συμβάλουμε στη διαδικασία της ανάπτυξης. Αυτό θα είναι δυνατό αν μοιραζόμαστε τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και τις παραδόσεις μας με την Ευρώπη. Έτσι, το στάδιο είναι μεγάλο και πρέπει να κάνουμε συνετά  βήματα. Σας συγχαίρω όλους για αυτό το επίτευγμα  και ζητάμε από τον Θεό να δώσει μας πίστη, δύναμη, ειρήνη και ευημερία », - λέει η δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σπουργίτι

  Είναι πολύ όμορφο και ευγενές να φιλοσοφούμε και να θεολογούμε βλέποντας ένα σπουργίτι να σκαλίζει το έδαφος και να εξαίρουμε την απλότητά...