Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Κενό



Πόσα πολλά λέγονται και γράφονται ! Λόγοι,κηρύγματα,άρθρα,σχόλια,αναλύσεις,γνώμες,επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες,κατάρες και ευχές.Και πόση δυσανάλογη είναι η ουσία τους.Πόσο άδειο το περιεχόμενό τους.Όλοι προσπαθούν να πείσουν πως αυτό που πιστεύουν είναι το σωστό με κύριο επιχείρημα πως οι ίδιοι το πιστεύουν.Τι ανοησία είναι τούτη...Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου φυσικά.Αφού κι εγώ το ίδιο κάνω!

3 σχόλια:

  1. μην σκας! Ολοι εχουμε την ελευθερια της γνωμης μας! Σημασεια εχει ο ενας να σεβεται την αποψη του αλλου! Οταν ο αλλος κυριευτει απο αλλαζονεια και νομιζει οτι μονο εκεινος εχει μονιμως δικο εκει αρχιζουν τα προβληματα! Ειδικα αμα χρησιμοποιει κιολας ως επιχειρηματολογια τις βρισιες εκει γινεται το ελα να δεις! Τα πραγματα ειναι ομως απλα! Δεν ειναι συνθετα! Τιθονται επι ταπιτος οι προτασεις που εναι απλες και υλοποιησιμες! Χρησιμοποιεις δηλαδη κατι που εχει απλη εφαρμογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοειται! Δε το συζηταμε! Ξερεις για να κανεις εναν ανθρωπο να ζει με απλο τροπο πρεπει οχι μονο να τον κανεις να αποβαλει την επιθυμια του υλικου ευδαιμονισμου αλλα και να του διαλησεις μεσα του ολων των ειδων τις κοινωνικες προκαταληψεις!

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...