Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μαμωνάς




Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική τιμωρία για περιπτώσεις σαν του ψευτογιατρού που μάθαμε πρόσφατα.Δεν υπάρχει κάποιο ελαφρυντικό,δεν υπάρχει κάτι που κάπως να δικαιολογεί αυτά που έκανε.Δεν ήθελε εκδίκηση,δεν προσπαθούσε να επιβιώσει,δεν είχε έστω μια κάποια ζήλια.Άφησε να βασανίζονται άνθρωποι,παιδιά που έπασχαν από ανίατη ασθένεια για ποιο λόγο;Για να φτιάχνει βίλες με πισίνες;Για να κάνει μεγάλη ζωή; Πραγματικά φρικτός ο άνθρωπος που έχεις αφέντη το χρήμα...

7 σχόλια:

  1. Μου ελεγε ενας νευροχειρουργος χτες για αυτον τον ψευτογιατρο! Δεν ειχα ακουσει ειδησεις! Τι ακριβως εκανε? Ακουσα οτι κοροιδευε και τους κανονικους τους γιατρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χοντρά χοντρά στα γράφω.Πήγαινε σε μοναστήρια,έβρισκε ανθρώπους που είχαν κάποιον δικό τους να πάσχει από καρκίνο,τους παρουσιαζόταν σαν φοβερός επιστήμονας και τους έδινε ψευτοθεραπείες.Άλλες φορές παρουσιαζόταν σαν επενδυτής σε επιχειρηματίες.Είχε ξεγελάσει (ή συνεργαζόταν) και γιατρούς.Πέθαναν εξαιτίας του δυο παιδιά κι ένας ενήλικος.

      Διαγραφή
    2. Τα βρηκα! Τα ειδα! Κριμας! Πεθαναν ανθρωποι! Κερδισε τεραστια ποσα σε βαρος τους! Παρουσιαζοταν και σαν "πιστος Χριστιανος". Ξεγελασε απο οτι φαινεται και τους γιατρους επειδη οντως υπαρχουν επιστημονικες μελετες για τη θεραπευτικη ιδιοτητα της νηστειας αλλα αυτος εκανε πραγματα χωρις να εχουν γινει περαιτερω μελετες! Εαν ειχε αληθινη Αγαπη για το Θεο και τους πονεμενους ανθρωπους φραγκο δεν θα επαιρνε και δεν θα κοροιδευε κανεναν! Τι να πω! Στα χερια του ανθρωπινου νομου ειναι τωρα! ο Θεος θα τον κρινει στο τελος!

      Διαγραφή
    3. Δε ξερω ρε παιδι μου! Αναρωτιεμαι αραγε αυτοι οι ανθρωποι που τα κανουν αυτα δεν εχουν περασει ασθενειες στη ζωη τους να ξερουν τι σημαινει πονος? Βεβαια θα μου πεις οτι ο πονος μπορει να σε Αγιασει μπορει και να σε αγριεψει κιολας και να ζητας εκδικηση! Το διττο ρολο του πονου τον εχω αισθανθει και στο δικο μου το πετσι! Αλλα γιατι να ξεσπανε σε αθωους ανθρωπους?

      Διαγραφή
    4. Ανθρώπινη φύση.Ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο είμαστε

      Διαγραφή
    5. Ειναι κιολας αυτο που σου ειπα και πριν! ο υλικος ευδαιμονισμος! Η επιθυμια για να εχουμε περισσοτερα! Η απληστια! Ολοι εχουμε τα παθη μας αλλα εγω προσωπικα δε μπορω να κατανοησω καποια παραλογα παθη! Γιατι αρεσουν σε καποιους ανθρωπους τα φανταχτερα και τεραστια σπιτια? η ας πουμε τα τεραστια αυτοκινητα? Ουτε τα σπιτια ουτε τα αυτοκινητα ειναι φαι για να τα φας!

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...