Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Έκκληση για υποστήριξη των Χριστιανών του Ιράκ

aina.org

Καθώς το ISIS εξακολουθεί να ηττάται στη Μέση Ανατολή, γενναίοι χριστιανοί επιστρέφουν στα σπίτια και τα χωριά τους και βρίσκουν καταστροφή.
Ο William Hollander συνεργάζεται με την Open Doors USA στο Ιράκ, όπου η ισλαμική ιδεολογία δημιούργησε μια δύσκολη κατάσταση για τη χριστιανική κοινότητα.

«Αγωνίζονται ακόμα», λέει, «με αυτό το πράγμα λέγοντας, Κοίταξε, η ελπίδα μας έχει χαθεί. Έχουμε πίστη στον Χριστό, πίστη στο Θεό, αλλά δεν έχουμε ελπίδα στο μέλλον ότι το μέλλον του Ιράκ θα βελτιωθεί. "


Ο Hollander λέει στο OneNewsNow ότι οι διεθνείς κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμη αναλάβει δράση για να υποστηρίξουν την επιστροφή και την ίση υπηκοότητα των χριστιανών.

«Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τους χριστιανούς: Μη συμπεριφέρεστε ως μειονότητα», λέει. «Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να συμπεριφέρονται ως μειονότητα, κάνουν ό, τι λέει η κυβέρνηση ή οι αρχές. Έτσι τους λέμε, όχι, δεν είστε μειονότητα, είστε ίσοι Ιρακινοί πολίτες».

Η Open Doors USA ζητούν από τη διοίκηση του Trump, καθώς και από τα Ηνωμένα Έθνη, να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην υποστήριξη των χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...