Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Η Χεζμπολά σκότωσε ηγετικό στέλεχος του ΙΚ.

hezbollah fighters


Ένας διαβόητος αρχηγός της τρομοκρατικής ομάδας takfiri Daesh που επιχειρούσε σε περιοχές που επικαλύπτουν τα σύνορα Συρίας-Λιβάνου σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση από το κίνημα αντίστασης του Λιβάνου, Χεζμπολάχ.


Το λιβανέζικο al-Manar TV δήλωσε το Σάββατο ότι ο διοικητής, που γνωστός ως Αμπού Khattab, σκοτώθηκε σε επιχείρηση στο χωριό Qaa,στο βορειοανατολικό Λίβανο.
Είπε ακόμη ότι  μαχητές της Χεζμπολάχ εξαπέλυσαν επίθεση στα κρησφύγετα των τρομοκρατών στην περιοχή Zuwaitinah της Ras Μπάαλμπεκ. Ένας αριθμός άλλων τρομοκρατών σκοτώθηκαν επίσης στην επιχείρηση,είπε το  Manar , προσθέτοντας ότι ο Αμπού Χαττάμπ και οι σύντροφοί του ταξίδευαν με όχημα, όταν έγιναν στόχος από ένα κατευθυνόμενο βλήμα.
Ο Αμπού Khattab φέρεται να ήταν ο αρχηγός επιχειρήσεων του Daesh στην περιοχή.
Ο Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ, ορκίστηκε την Παρασκευή ότι οι μαχητές της αντίστασης θα επιχειρούσαν  για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στην κοιλάδα Μπεκάα, όπου βρίσκονται χωριά, όπως το  Qaa.
Η επιχείρηση του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε κοντά στην περιοχή των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων που ανέλαβε το Daesh στο Qaa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ανωριμότητα που λείπει

  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι και που παντρεύτηκα οι γύρω μου, όταν μιλούσα για τα σχέδιά μου(του γάμου συμπεριλαμβανομένου), μ...