Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ακαλαίσθητοι


Λοιπόν,αν με ενοχλεί κάτι σε αυτή την κυβέρνηση , με την οποία δεν είμαι ιδιαίτερα αντίθετος,είναι αυτή η ακαλαισθησία στη συμπεριφορά. Αυτή η έλλειψη μέτρου όταν κάποιος αντιτίθεται σε αυτά που λένε,κάνουν ή πιστεύουν.

Εντάξει, όποιος έχει μιλήσει με ανθρώπους του συγκεκριμένου χώρου είχε μια ιδέα από πριν.Οι τύποι μπορούν να σου κάνουν διάλεξη τριών ωρών για τη δημοκρατία,την ανεκτικότητα,τα δικαιώματα και μόλις τους πεις κάτι σαν : "ξέρεις,δεν συμφωνώ με κάποια σημεία από αυτά που είπες", θα σε λούσουν με ένα σωρό χαρακτηρισμούς και ταμπέλες.Αντίθετα οι του ΚΚΕ, στα λένε από την αρχή: "πιστεύω το α, το β,το γ κλπ και αν δεν συμφωνείς μαζί μου είσαι μπήξε, είσαι δείξε κλπ.".


Δηλαδή τα φαινόμενα δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης να σούρνουν ό,τι προλαβαίνουν σε όποιον δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση,υπουργών,στελεχών κλπ να κάνουν το ίδιο δεν θα έπρεπε να παραξενεύουν κανένα.Είναι απόλυτα σύμφωνο με τη νοοτροπία του χώρου.

Θα μου πεις, η καλαισθησία σε μάρανε από τη πολιτική ζωή του τόπου.Ε, ναι. Με μάρανε.Το γραφείο του Γαβρόγλου για παράδειγμα είναι μνημείο γελοιότητας,πως να το κάνουμε.Και με τέτοια μυαλά, τι προκοπή να περιμένεις;

ΥΓ. Αυτό ήταν το πρώτο πολιτικού περεχομένου κείμενο.Θα ακολουθήσουν κι άλλα για τους υποδέλοιπους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...