Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

«Σε νιώθουμε Καλιφόρνια!»

pontos-news

Ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Καλιφόρνιας έστειλαν νέοι άνθρωποι από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, που βίωσαν τον εφιάλτη των πυρκαγιών του περασμένου Ιουλίου.



Με φωτογραφίες μέσα από τα καμένα της ανατολικής Αττικής και με το σχόλιο «Σε νιώθουμε Καλιφόρνια!», θέλησαν να δείξουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στους κατοίκους της Πολιτείας των ΗΠΑ, που βρίσκεται στο έλεος της πιο καταστροφικής φωτιάς της ιστορίας της.

«Έχω νιώσει πώς είναι να χάνεις τα πάντα! Κάνε κουράγιο όμως Καλιφόρνια γιατί σε όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και το θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν... & αυτό θα σε κρατήσει όρθια... θα δεις ότι δεν είσαι μόνη, αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε...θα σηκωθείτε Καλιφόρνια. Και θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισο σας!» γράφουν μεταξύ άλλων στο συγκλονιστικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους.

Την πρωτοβουλία των νέων της ανατολικής Αττικής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Σπύρος Λίτσας, ενώ ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ έκανε retweet γράφοντας: «Ευχαριστούμε Μάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...