Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Επιστρέφουν οι Σύριοι από τον Λίβανο

sana.sy

Δαμασκός, Homs, SANA - Νέες φουρνιές εκτοπισμένων Σύριων επέστρεψαν την Πέμπτη το πρωί από τα λιβανέζικα εδάφη μέσω των συνοριακών περασμάτων  Al-Dabbousyia, al-Zamrani και Jdeidet Yabous.

Η επιστροφή των εκτοπισμένων προήλθε από τις κοινές προσπάθειες που κατέβαλε η συριακή κυβέρνηση σε συνεργασία με την πλευρά του Λιβάνου για την επιστροφή όλων των εκτοπισμένων στην πατρίδα.


Οι δημοσιογράφοι του SANA από τα τρία σημεία διέλευσης των συνόρων δήλωσαν ότι τα εμπλεκόμενα όργανα παρέλαβαν τους επαναπατριζόμενους και τους παρείχαν τις απαραίτητες διευκολύνσεις καθώς το ιατρικό προσωπικό και οι ομάδες τους παρείχαν τις απαραίτητες υγειονομικές υπηρεσίες και εμβόλια.

Οι επαναπατριζόμενοι θα μεταφερθούν στα χωριά τους και στις πόλεις που έχουν απελευθερωθεί από τους τρομοκράτες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, τρεις παρτίδες εκτοπισμένων Σύριων επέστρεψαν μέσω των συνοριακών διαβάσεων Al-Dabbousyia, al-Zamrani και Jdeidet Yabous στα χωριά και τις πόλεις τους, που απελευθερώθηκαν από τους τρομοκράτες από τον Συριακό Αραβικό Στρατό και καθαρίστηκαν από τα κατάλοιπα των τρομοκρατών.

R. al-Jazaeri / Ghossoun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...