Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο εκδημοκρατισμός της Ουκρανίας συνεχίζεται απρόσκοπτα...






ROMFEA.GR | Μια ακόμη δολοφονία σε διάστημα τριών ημέρων κατά κληρικών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, διαπράχθηκε σήμερα στο Κιέβο.
Μετά το πυροβολισμό εν ψυχρώ από δύο αγνώστους που κόστισε την ζωή ενός 40χρονου ιερέα της Εκκλησίας της Ουκρανίας, μια μοναχή της Ιεράς Μονής Φλωρόφσκι βρέθηκε νεκρή στο κελί της.
Συγκεκριμένα η αδελφή Αλεβτίνα βρέθηκε από άλλες αδελφές με τα χέρια του δεμένα εντός του προσωπικού της χώρου, σύμφωνα με μαρτυρία του Πρωθιερέα Βλαντιμίρ Γκαμάρι.
Οι δολοφονίες έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κυρίλλου, ο οποίος κρούει το κώδωνα του κινδύνου και για άλλες δολοφονίες στο μέλλον εαν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.


Σχόλιο:Τα δώρα της Δύσης προς τους "καθυστερημένους" λαούς της Ανατολής συνεχίζονται με αμείωτη γενναιοδωρία.Ουκρανία,Γεωργία,Ιράκ,Συρία,Λίβανος,Λιβύη,Νιγηρία κλπ κολυμπάνε στην ευτυχία που προκάλεσαν ενέργειες του Άξονα ΗΠΑ-ΕΕ-Ισραήλ-Τουρκίας-Σ.Αραβίας.Ευτυχώς σε μας τα δώρα ήταν,για την ώρα,μόνο οικονομικής φύσεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...