Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Σοβαρότητα

 


Άδωνις Γεωργιάδης(Υπουργός Υγείας) για καρκινοπαθή από τη Λέσβο: « Αν ήταν στις Η.Π.Α θα είχε πεθάνει»

Γιώργος Φλωρίδης(Υπουργός Δικαιοσύνης): "Αν ο δάσκαλος του έδινε ένα χαστούκι, ο πατέρας του συμπλήρωνε άλλα δέκα γιατί μου έλεγε “για να σε δείρει ο δάσκαλος κάτι κακό έκανες”

 Κατερίνα Μονογυιού(βουλευτής ΝΔ): «Πρέπει να επιστρέψουμε στις βάσεις μας. Έχει απομακρυνθεί κι ο κόσμος λίγο από αυτό που λέμε θρησκεία. Τα παιδιά στην επαρχία πηγαίνουν και ένα κατηχητικό. Θα το πάει η γιαγιά, θα το πάει η μάνα. Γιατί να μην συμβαίνει αυτό και στις μεγάλες πόλεις;»

Αδωνις: “Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να μείνει ένα παρθένο πανέμορφο δάσο, αν έχει συμφέρον να παίρνει 1.000.000€ ο δήμος (Κέρκυρας) κ να γίνει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, μου είναι εντελώς ακατανόητο!”

 Δημήτρης Οικονόμου (δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ): «Δεν έχει πέσει ούτε σταγόνα, είναι δύσβατα σημεία παντού, δεν έχει δρόμους, δεν έχει αντιπυρικές ζώνες, είναι αυτά που συζητάμε χρόνια ολόκληρα. Τι να το κάνεις αυτό το δάσος; Άχρηστο είναι. Στην πραγματικότητα κάποια στιγμή το δάσος αυτό μοιραία θα καεί».

-Στην απομάκρυνση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης προχώρησε ο Βασίλης Οικονόμου, μετά από δημοσίευμα σχετικά με αποκαλύψεις για κύκλωμα τράφικινγκ(προχθες).

-Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης(2019) - Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

-Για «οριστική διαγραφή» του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την αστυνομία μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου(2022)

Καλά που το πρόβλημα της χώρας είναι η έλλειψη σοβαρής αντιπολίτευσης που θα έκανε τη κυβέρνηση καλύτερη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σοβαρότητα

  Άδωνις Γεωργιάδης(Υπουργός Υγείας) για καρκινοπαθή από τη Λέσβο: « Αν ήταν στις Η.Π.Α θα είχε πεθάνει» Γιώργος Φλωρίδης(Υπουργός Δικαιοσύν...