Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Οι Σιχ της Αθήνας στο Μάτι


2 σχόλια:

  1. Έτσι, οι Έλληνες είναι άχρηστοι και όλοι οι άλλοι νέοι μη Έλληνες είναι σωστοί, εργατικοι, εθελοντές... Μπράβο. Ας προωθήσουμε την προπαγάνδα της κυβέρνησης. Έτσι θα αγαπήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Άλλωστε, όπως είπαν και στο βίντεο που προτάσετπρο της ανάρτησης, είναι χώρα τους. Εμείς σε λίγο θα ειμαστε μειονότητα !


    Και, στο κάτω κάτω, που ξέρουμε αν αυτοί δεν πληρώθηκαν από την κυβέρνηση, με σκοπό την προπαγάνδα ? Δεν σου κάνει εντύπωση οτι ήρθαν με λεωφορείο ?

    Και οι δημοσιογράφοι είναι εκεί για να το προβάλλουν ? Πως το ήξεραν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού προκύπτει ότι είναι άχρηστοι οι Έλληνες ; Επειδή πήγαν οι Σιχ να βοηθήσουν ;

      Παρένθεση :Επειδή προφανώς δεν το γνωρίζεις , οι Σιχ την έχουν στην κουλτούρα τους αυτή την προσφορά και έχουν επαναλάβει τέτοιες δράσεις σε χώρες που ζουν ως μετανάστες . Το κέντρο της κοινότητάς τους στην Ελλάδα είναι στον Μαραθώνα . Από όσο ξέρω έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους ντόπιους .Όταν ζουν 30 χρόνια στη χώρα , προφανώς και τη θεωρούν πατρίδα τους . Αν τώρα τους αγαπήσεις ή όχι αδιάφορο είναι. Ο άνθρωπος ούτε τους ομοίους του δεν αγαπά .

      Έπρεπε να πάνε με τα πόδια για να μην είναι καχύποπτος ο labitochromis ; Δεν θα το σκέφτηκαν...

      Σιγά το δύσκολο . Φαντάζομαι δεν θα το είχαν κρυφό .

      Διαγραφή

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...