Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Απελευθερώθηκε ο ακτιβιστής και πολιτικός κρατούμενος Bhai Narain Singh Chaura

sikh24.com

AMRITSAR SAHIB , Punjab ο Sikh  ακτιβιστής και πολιτικός κρατούμενος Bhai Narain Singh Chaura απελευθερώθηκε από τη φυλακή σήμερα. Ο Bhai Narain Singh Chaura είναι ένας σεβαστός Σιχ διανοούμενος , ο οποίος βρέθηκε φυλακισμένος σε αρκετές περιπτώσεις.  

Ο Bhai Chaura κλείστηκε στη φυλακή του Amritsar και παρέμεινε εκεί παρά την ολοκλήρωση της ποινής του. Συνελήφθη το 2013 σε σχέση με μια υπόθεση RDX(εκρηκτικό) του 2010 και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Amritsar.



Ο Bhai Chaura έγινε δεκτός από διάφορους ακτιβιστές των Sikh και μέλη της οικογένειάς του  μόλις απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Μέλη της Sikh Relief και της United Akali Dal ήταν παρόντες κατά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή.

Σε μια δήλωση, η Sikh Relief ανακοίνωσε ότι ο Bhai Chaura έχει απελευθερωθεί μόνιμα. "Ο Rajvinder Singh Bains, ο Sarabjit Singh Bains και ο Balbir Singh Saini διαδραμάτισαν εξέχοντα ρόλο στη διασφάλιση της απελευθέρωσης του Bhai Chaura από τη φυλακή", δήλωσε η Sikh Relief, καθώς οι ακτιβιστές της εξέφρασαν επίσης την ευγνωμοσύνη τους στον Παντοδύναμο Waheguru( όνομα των Σιχ για τον Θεό ) για την εξασφάλιση της απελευθέρωσης άλλου ενός πολιτικού κρατουμένου των Σιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...