Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Περίεργες καταγγελίες Ιρανών για κακομεταχείριση στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας

Foreign Ministry denies allegations about mistreatment of Iranian citizens at Tbilisi airport
interpressnews.ge

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών, δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα γεγονός κακομεταχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της προσβολής θρησκευτικών συναισθημάτων, Ιρανών πολιτών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο, σε σχέση με αυτό το ζήτημα, θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με τον Πρέσβη του Ιράν. 


"Η γεωργιανή πλευρά έχει ενημερωθεί από διπλωματικά κανάλια του Ιράν ότι κάποιοι  Ιρανοί πολίτες εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τις διαδικασίες ταυτοποίησης στο Διεθνή Αερολιμένα της Τιφλίδας 

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών της Γεωργίας άρχισαν αμέσως να μελετούν τις διαδικασίες ταυτοποίησης των επιβατών από τους αξιωματικούς ασφαλείας την αεροπορίας στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, οι Γεωργιανοί αστυνομικοί δεν ανακάλυψαν καμιά κακομεταχείριση, συμπεριλαμβανομένης της προσβολής θρησκευτικών συναισθημάτων. Η ιρανική πλευρά έχει ήδη ενημερωθεί γι 'αυτό. 

" Μια συνάντηση με τον Ιρανό Πρέσβη έχει προγραμματιστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και θα εξετάσουμε και πάλι το ζήτημα ", ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...