Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Εγκλήματα κατά των Σιχ στις ΗΠΑ


sikh24

Ν.Υόρκη, ΗΠΑ - Σε ένα τρίτο επεισόδιο εγκλημάτων μίσους κατά των Sikh που ζουν στην Αμερική τις τελευταίες ημέρες, ένας Sikh ονόματι Tarlok Singh φέρεται να μαχαιρώθηκε θανάσιμα  στο κατάστημά του στο Νιου Τζέρσεϊ στις 16 Αυγούστου στις 9 π.μ. περίπου. Ο Tarlok Singh, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημα για τα τελευταία πέντε χρόνια, άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα παιδιά τους  που ζουν στην Ινδία.


Το Sikh24 έμαθε ότι αρχικά  ανακαλύφθηκε με μια εμφανή μαχαιριά στο στήθος από έναν ξάδελφό του στο κατάστημά του στο Park Deli κοντά στην North Park Street και στην Burchard Avenue στο East Orange του New Jersey. Οι τοπικές αρχές το θεωρούν ως ανθρωποκτονία, αλλά δεν το έχουν κατηγοριοποιήσει ως έγκλημα μίσους.

Πηγές ενημέρωσαν ότι ο Tarlok Singh ήταν πολύ ευγενική  φύση και συνήθιζε να βοηθά τους άπορους ανθρώπους όσο μπορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι πρόκειται για το τρίτο περιστατικό εγκλημάτων μίσους εναντίον των Sikh στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Λίγες μέρες πίσω, ένας εβδομηντάχρονος Sikh ο Sahib Singh χτυπήθηκε άγρια ​​από δύο νεαρούς άνδρες, ένας από τους οποίους αποδείχθηκε πως ήταν ο αποξενωμένος γιος του αρχηγού της τοπικής αστυνομίας.

Επίσης, τον Ιούλιο, ένας  Sikh που ονομάζεται Surjit Malhi δέχτηκε επίθεση ενώ  τοποθετούσε διαφημιστικές αφίσες . Χτυπήθηκε άγρια ​​από τους επιτιθέμενους αφού του πέταξαν άμμο στα μάτια του και του είπαν να επιστρέψει στην Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...